مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: برداشت گوجه سبز از سطح ۱۲۵ هکتار از باغات استان قزوین آغاز شد و پیش‌بینی می‌شود تا پایان خرداد ماه، ۷۶۵ تن محصول از این باغات برداشت و روانه بازار شود.

باشگاه خبرنگاران جوان - محمد پیله فروش مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: میانگین متوسط عملکرد این محصول در استان حدود ۱۱ تن در هکتار است و بیشترین میزان تولید مربوط به شهرستان قزوین است.

وی افزود: از سطح باغات گوجه سبز استان، ۱۲۳ هکتار بارور و ۲ هکتار غیر بارور هستند. برداشت این محصول از اواسط اردیبهشت آغاز شده و تا پایان خرداد ادامه خواهد داشت.

پیله فروش با اشاره به خواص گوجه سبز گفت: افزایش ایمنی بدن، محافظت از ریه، کاهش میزان دیابت و مشکلات صفرا از جمله خواص این محصول است.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین عنوان کرد: تنوع ارقام مورد استفاده شامل ارقام بومی و نیمه‌تجاری است و با توجه به دوره رشد کوتاه، نیاز سرمایی پایین و بازارپسندی بالا، این محصول در زمره محصولات اقتصادی باغی منطقه قرار دارد.

وی بارش‌های به‌موقع زمستانه، مدیریت تغذیه و هرس اصولی در باغات را از عوامل مؤثر بر تولید این محصول دانست و گفت: عملیات برداشت به صورت دستی و عمدتاً در ساعات اولیه صبح انجام می‌گیرد تا از آسیب‌های فیزیکی به میوه جلوگیری شود و کیفیت بازارپسندی حفظ گردد.

گوجه سبز برداشت‌شده علاوه بر تأمین بازار استان، به بازار‌های مصرف در استان‌های همجوار نیز ارسال می‌شود.

منبع: روابط عمومی جهاد کشاورزی استان قزوین

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.