رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور از سنجش سلامت ۳۴ هزار نفر از نوآموزان اتباع خارجی خبر داد و گفت: از اتباع درخواست داریم برای سنجش فرزندانشان مراجعه کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان ـ سالار قاسمی با بیان اینکه سنجش سلامت ۳۴ هزار نفر از اتباع انجام شده است گفت: پیش‌بینی می‌شود تعداد دانش‌آموزان اتباع حدود ۸۰ هزار نفر باشند.

وی افزود: از اتباع می‌خواهیم برای سنجش دانش‌آموزان مراجعه کنند تا دچار مشکل برای ثبت نام بچه‌هایشان نشوند.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با بیان اینکه سنجش ۱۹ درصد از نوآموزان بدو ورود به مدرسه و کلاس اول (۲۰۰ هزار نفر) انجام نشده است گفت: اگر والدین سنجش فرزندان را انجام ندهند، نمی‌توانند فرزندشان را در مدارس ثبت نام کنند.

قاسمی با تاکید بر اینکه والدین برای سنجش می‌توانند به پایگاه‌های سنجش مراجعه کنند، تاکید کرد: ۱۰۰ پایگاه سنجش و حدود ۲۰۰ پایگاه غیر موظف آماده‌اند از ۱۵ اردیبهشت که ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها آغاز می‌شود، سنجش نوآموزان را انجام دهند تا علاوه بر ثبت‌نام والدین بتوانند برای ثبت کتب درسی نیز اقدام کنند چرا که در غیر اینصورت دچار مشکل می‌شوند.

منبع: ایسنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار