ترامپ با بیان اینکه تا ۶ ماه آینده یک فرد را به عنوان مشاور امنیت ملی آمریکا اعلام خواهد کرد، از استیون میلر به عنوان محتمل‌ترین گزینه نام برد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که در حال بررسی انتصاب استیون میلر، معاون رئیس دفتر کاخ سفید، به عنوان مشاور امنیت ملی این کشور است.

ترامپ در بیانیه‌های مطبوعاتی توضیح داد که هنوز تصمیم نهایی در مورد انتصاب میلر گرفته نشده است، اما او جزو نام‌هایی است که به شدت در حال بررسی است و انتظار دارد این موضوع ظرف شش ماه آینده حل و فصل شود.

ترامپ گفت: «انتظار دارم ظرف شش ماه آینده یک مشاور امنیت ملی داشته باشم. مارکو روبیو مدت زیادی آنجا نخواهد بود. استیون میلر در صدر لیست دولت است. فکر می‌کنم او همین الان هم به طور غیرمستقیم این سمت را دارد، چون در مورد خیلی چیز‌ها حرف‌های زیادی برای گفتن دارد. او فرد بسیار ارزشمندی در دولت است.»

ترامپ در مصاحبه‌ای با شبکه خبری ان‌بی‌سی تایید کرد که مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا ممکن است سمت مشاور امنیت ملی کاخ سفید را نیز حفظ کند.

در همین راستا ترامپ به هنری کیسینجر، وزیر امور خارجه اسبق آمریکا، اشاره کرد و گفت: «هنری کیسینجر هر دو کار را انجام داد و نظریه‌ای وجود دارد که می‌گوید شما به دو نفر نیاز ندارید».

ترامپ پنجشنبه گذشته از برکناری مایک والتز، مشاور ملی خود، خبر داد. او بعدا اعلام کرد که والتز را به عنوان سفیر آمریکا در سازمان ملل متحد معرفی خواهد کرد. به دلیل خالی بودن جای والتز، روبیو موقتا سمت مشاور امنیت ملی را بر عهده گرفت و در عین حال سمت خود را در وزارت امور خارجه حفظ کرد.

شایان ذکر است که والتز یکی از چهره‌های اصلی رسوایی افشای اطلاعات طبقه‌بندی‌شده وزارت دفاع آمریکا درخصوص حمله به یمن از طریق برنامه پیام‌رسان سیگنال بود.

منبع: آر تی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار