ناوشکن آمریکایی یو‌اس‌اس میلیوس که پایگاه آن در اقیانوس آرام غربی است، اکنون به‌عنوان بخشی از حضور نظامی ایالات متحده عازم آب‌های خاورمیانه شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند -  پیش‌تر نیوزویک گزارش داده بود که ناوشکن میلیوس  (USS Milius) و ناوشکن هم‌رده‌اش، یو‌اس‌اس رالف جانسون (USS Ralph Johnson) که هر دو تحت اسکادران ناوشکن‌های شماره ۱۵ هستند، طی یک ماه گذشته در اقیانوس هند حضور داشته‌اند. این اسکادران نیروی سطحی اصلی ناوگان هفتم نیروی دریایی آمریکا است که مقر آن در ژاپن قرار دارد.

پنتاگون در حال تقویت مواضع نظامی خود در خاورمیانه است، در حالی که تنش‌ها با ایران بر سر مذاکرات هسته‌ای ادامه دارد و همچنین حملات شبه‌نظامیان انصارالله در دریای سرخ افزایش یافته است.

چندین ناو جنگی آمریکایی که در اقیانوس آرام غربی مستقر بودند، به خاورمیانه اعزام شده‌اند، از جمله یک گروه تهاجمی دریایی به رهبری ناو هواپیمابر یو‌اس‌اس کارل وینسون (USS Carl Vinson).

یک عکس رسمی نشان می‌دهد که میلیوس در تاریخ ۲۵ آوریل حوزه عملیاتی خود را به منطقه مسئولیت ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا (CENTCOM) منتقل کرده است. میلیوس که از سال ۲۰۱۸ به اسکادران ۱۵ پیوسته و در ژاپن مستقر است، تا روز قبل همچنان در اقیانوس هند فعالیت می‌کرد.

در حالی‌که عکسی دیگر از تاریخ ۲۴ آوریل، میلیوس را عضو اسکادران ۱۵ نشان می‌دهد، این ناوشکن اکنون به عنوان بخشی از گروه تهاجمی ناو هواپیمابر کارل وینسون فعالیت می‌کند. تصاویر ماهواره‌ای نیز حضور این ناو هواپیمابر را در دریای عرب در همان روز ثبت کرده‌اند.

میلیوس یکی از ناوشکن‌های کلاس «آرلی برک» (Arleigh Burke) است که به گفته نیروی دریایی آمریکا، دارای قابلیت‌های تهاجمی و تدافعی چندمنظوره است و می‌تواند هم به‌صورت مستقل و هم به عنوان بخشی از یک گروه تهاجمی فعالیت کند.

علاوه بر میلیوس، ناوشکن دیگری از کلاس آرلی برک به نام یو‌اس‌اس وین‌ای. مایر (USS Wayne E. Meyer) نیز که ابتدا برای استقرار در اقیانوس آرام غربی با گروه ناو نیمیترز همراه بود، از دست‌کم ۱۳ آوریل به گروه ناو کارل وینسون در خاورمیانه پیوسته است.

بر اساس گزارش مؤسسه خبری نیروی دریایی آمریکا در ۲۸ آوریل، افزون بر میلیوس و وین‌ای. مایر، سه ناو دیگر نیز به ناو هواپیمابر کارل وینسون پیوسته‌اند: رزم‌ناو یو‌اس‌اس پرینستون (USS Princeton) و دو ناوشکن دیگر به نام‌های یو‌اس‌اس استرت (USS Sterett) و یو‌اس‌اس ویلیام پی. لارنس (USS William P. Lawrence).

در تاریخ ۳۰ آوریل ۲۰۲۵، جنگنده‌ی F/A-۱۸E از عرشه ناو کارل وینسون در منطقه مسئولیت فرماندهی مرکزی آمریکا در خاورمیانه پرواز کرد.
ناو یو‌اس‌اس هری اس. ترومن (USS Harry S. Truman) دومین ناو هواپیمابر آمریکاست که در خاورمیانه مستقر شده است.
منبع: نیوزویک

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۲۰ ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴
امتیاز بدین‌کوتاه بیاین کمرمون خورد شده تو این‌گرون به خدا یه بار زنده ایم له شدیم زیر خرجا پیرمرد ۸۰ ساله هم مجبوره دو شیفت کار کنه تا اجاره و شکمش سیر شه کاش بمیریم راحت شیم لاقل
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۷ ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴
پدر ترس بسوزه همین ترس بود که ایران را وادار به مذاکره با آمریکا کرد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۰ ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
مثلا میخوان ما در مذاکرات بترسیم و کوتاه بیاییم . ما باید با قدرت و صلابت در مذاکرات حاضر شویم و نترسیم آمریکا کدخدای پوشالی است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۴ ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
کاش همه ناوهای آمریکایی در خلیج فارس جمع شوند و ساده تر میشه تلافی کرد و همه رو در خلیج همیشگی فارس غرق کنیم
Iran (Islamic Republic of)
سعید
۱۸:۰۴ ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
سلام خاورمیانه نه
آسیای غربی
Iran (Islamic Republic of)
بایک
۱۶:۲۳ ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
آهن پاره ای بیش نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۵۷ ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
تنها راه حل تمام مشکلات و حتی پیروزی مذاکرات غربگدایان ، فقط اجرای فوری و قدرتمند عملیات وعده صادق سه است
البته اگر اندک غیرتی در مسوولین ایرانی مانده باشد
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۴:۵۵ ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
بیا بیا خوب میایی به انتظار یمن باش.دروپ بر یمانی
Iran (Islamic Republic of)
یاسر
۱۴:۴۹ ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
اون قبلی ها چه غلطی کردند؟
Iran (Islamic Republic of)
من
۱۰:۲۵ ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
فقط پول مفت الکیه هیچی نیست، ناو شکن ما بهتر از این کشتیه
Iran (Islamic Republic of)
میلاد
۱۰:۱۶ ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
فقط اون دوستانی که نوشتن یمن جون آماده باش. قابل به ذکره که یمن جونشون. فعلا بندر حدیدشونو زدن و زیر ساخت هاش نابود شده? حالا فعلا درگیره اونجاست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۵ ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
مرگ برامریکای جنایتکار .امریکا غیر از جنگ و غارت و کشتارمردم تومنطقه غرب اسیاوکل جهان کاردیگه ای نداره
Iran (Islamic Republic of)
ا
۰۹:۲۷ ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
بیا عزیزم تو که دیگه ناو هواپیمابر نیستی تو هم غرق میشی با موشک یمن و انصارالله
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۲ ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
خوب جایی متوقف شدی
درست در تیررس نیروی مقاوم و شحاع یمن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۱ ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
بترسید از روزی که موشک های سپاه قرار باشه روی ناوهای امریکایی ازمایش بشه مثل موش توی تله میافتند و ترامپ داد میزنه غلط کردم
۱۲۳
آخرین اخبار