
باشگاه خبرنگاران جوان - بازپرس پرونده حادثه بندر شهید رجایی جهت بررسی ابعاد مختلف حادثه و یافتهای میدانی برای ادامه تحقیقات از محل حادثه بازدید کرد.
وی ضمن گفتوگو با افرادی که از همان لحظه وقوع حادثه در محل حضور داشتند، تاکید کرد جهت رسیدگی عادلانه و رعایت اصول قانون آیین دادرسی کیفری و بررسی دقیق ابعاد حادثه نیازمند اظهار نظر دقیق کارشناسان در موضوعات مختلف بوده که دستورات لازم در این خصوص صادر شده است.
این مقام قضایی اظهار داشت که در حال حاضر دو نفر از مدیران دولتی و خصوصی با قرار تامین متناسب وثیقه در بازداشت هستند و تعدادی نیز جهت اخذ اظهارات بهعنوان مطلع احضار شدهاند.
وی همچنین اعلام کرد: حسب دستور دادستان معزز کل کشور با رعایت قانون و دقت بالا، روند تحقیقات ادامه خواهد داشت و در صورت احراز قصور و تقصیر هر شخصی بدون ملاحظه برخورد قانونی و قاطع خواهد شد.
منبع:تسنیم