محسن جوادی گفت: فعالیت بسیار خوبی برای حضور ناشران خارجی و همچنین ترجمه آثار ایرانی به زبان‌های خارجی انجام شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان - به‌گزارش ستاد خبری سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، محسن جوادی، معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، با سعید خطیب‌زاده، معاون وزارت امورخارجه دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

در ابتدای نشست، جوادی با اشاره به حضور پررنگ ناشران خارجی و فلوشیپ در نمایشگاه گفت: در کنار حضور ناشران، برنامه‌های متنوع فرهنگی و هنری و نشست‌های تخصصی حوزه کتاب و ادبیات هم در نمایشگاه کتاب اجرا می‌شود که جذابیت خوبی برای اهالی کتاب فراهم کند.

وی با اشاره به اهمیت حضور در نمایشگاه‌های دنیا گفت: در برخی از نمایشگاه‌ها مثل فرانکفورت چند سال است که شرکت نکردیم؛ اما امسال تصمیم داریم ناشران کشور در این رویداد و سایر نمایشگاه‌های معتبر حضور داشته باشند.

خطیب زاده ضمن قدردانی از تلاش‌های عوامل برگزاری نمایشگاه، گفت: حضور رویدادمحور در نمایشگاه‌های جهان بسیار معمول است و برای جذب مخاطبان برگزاری رویداد‌های فرهنگی جانبی اهمیت بسیاری دارد.

خطیب‌زاده پس از این دیدار، با حضور در شبستان مصلای امام خمینی (ره) از آثار ناشران داخلی و بخش بین‌الملل بازدید کرد.

سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ آغاز شده و تا ۲۷ اردیبهشت با شعار «بخوانیم برای ایران» در محل مصلای امام خمینی (ره) برپا خواهد بود. این رویداد به‌صورت مجازی نیز در book.icfi.ir درحال برگزاری است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار