۳۲ هزار و ۴۰۰ مترمربع از اراضی کشاورزی آمل که به صورت غیرقانونی تغییر کاربری داده شده بود، رفع تصرف و احیا شد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ سید سجاد حسنی بالاجاده - مهدویان مسئول تمشیت امور مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان آمل گفت: با تلاش‌های مستمر و پیگیری‌های مجدانه توانستیم در فروردین ماه امسال مساحتی بالغ بر ۳۲ هزار و ۴۰۰ مترمربع از اراضی کشاورزی شهرستان را که به صورت غیرقانونی تغییر کاربری داده شده بود با همکاری اکیپ اجرای احکام قضایی  با اجرای ماده ۳ و تبصره ۲ ماده ۱۰ رفع تصرف و به چرخه تولید بازگردانیم.

او افزود: این اقدام در راستای اجرای قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها و با هدف صیانت از امنیت غذایی جامعه صورت گرفته است.

مهدویان گفت:متخلفین پس از شناسایی و طی مراحل قانونی، ملزم به اعاده وضعیت سابق اراضی به حالت کشاورزی شدند.

او با اشاره به اهمیت حفظ کاربری اراضی کشاورزی، از کشاورزان و بهره‌برداران خواست تا از هرگونه اقدام که منجر به تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی و باغ‌ها شود خودداری کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب را به اداره امور اراضی جهاد کشاورزی شهرستان، مراکز هشتگانه و یا سامانه ۱۳۱ یگان حفاظت اراضی اطلاع دهند.

مسئول تمشیت امور مدیریت جهاد کشاورزی آمل در پایان افزود: جهاد کشاورزی شهرستان آمل با قاطعیت با هرگونه تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی برخورد خواهد کرد و از هیچ تلاشی برای حفظ و حراست از این سرمایه ملی دریغ نخواهد کرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.