مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران از آغاز اجرای فاز دوم عملیات تکمیلی گالری پیش ساخته در منطقه کمرزرد محور کندوان خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ سید سجاد حسنی بالاجاده - محسن محمدنژاد مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مازندران از آغاز اجرای فاز دوم عملیات تکمیلی گالری پیش ساخته در منطقه کمرزرد محور کندوان که شامل نصب قطعات فوقانی به طول ۱۶۰ متربا اعتباری بالغ بر ۱۶۰ میلیارد تومان خبر داد.

او با بیان اینکه ۲۱۰ متر گالری پیش ساخته برای ایمن سازی محدوده کمرزرد محور کندوان اجرا می‌شود، افزود: فاز اول این گالری به طول ۵۰ متربا اعتباری بالغ بر ۳۵ میلیارد تومان به اجرا در آمد و فاز دوم آن نیز به طول ۱۶۰ متر و با اعتبار ۱۶۰ میلیارد تومان در حال اجرا می‌باشد که در مجموع ۲۱۰ متر گالری پیش ساخته نصب می‌شود.

محسن محمدنژاد گفت: محدوده کمرزرد یکی از پرخطرترین نقاط محور چالوس و کندوان است که باتوجه به بروز حوادث دراین محدوده اجرای پروژه در دستور کار قرار گرفت که امیدواریم با نصب این گالری شاهد کاهش مشکلات ریزش سنگ در محور باشیم.

او افزود: در راستای ایمن‌سازی محور مذکور عملیات اجرایی تور سنگ نیز در دستور کار قرار دارد.

محسن محمدنژاد گفت: باتوجه به صخره‌ای بودن این محور مستعد ریزش سنگ بوده که به همین منظوربا اجرای پروژه‌های تور سنگ و گالری در این محور آغاز شده است.

او با بیان اینکه کندوان، محور کوهستانی و صعب‌العبور است، افزود: ایمن‌سازی ۱۴ نقطه مستعد ریزش سنگ محور کندوان در دستور کار قرار دارد، باتوجه به برنامه‌ریزی صورت گرفته امسال این محدوده‌ها با اجرای تورسنگ با اعتباری بالغ بر ۶۰ میلیارد تومان ایمن می‌شوند.

محمدنژاد در ادامه گفت: برابر هماهنگی‌های به عمل آمده با مسوولان پلیس فراجا و همچنین ادارات کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان‌های البرز و مازندران این مسیر در زمان یاد شده با هدف نصب گالری در جاده کندوان معروف به منطقه "کمرزرد " به طور شبانه روزی دربازه زمانی ۱۰ روزه (۲۱ تا ۳۱ اردیبهشت ماه) به روی مسافران مسدود است.

او افزود: مردم و کسبه محور با صبوری ما را در اجرای پروژه ایمن‌سازی محور کندوان همراهی کنند که امیدواریم با اهتمام مجموعه راهداری و پلیس راه شاهد روز به روز ایمنی هر چه بهتر در در این محور حساس و پُرترافیک باشیم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.