طی مراسمی با حضور مدیران شهری، ۹۴ پروژه به ارزش ۷۵ هزار میلیارد ریال توسط شهرداری شیرار به بهره‌برداری رسید و یا عملیات اجرایی آنها آغاز شد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم رضایی - محمدحسن اسدی شهردار شیراز بعدازظهر امروز در آیین بهره‌برداری تقاطع غیر همسطح جام جم به عنوان نخستین پروژه که در چارچوب برنامه‌های هفته شیراز اجرایی شد، گفت: از ۸۰ پروژه تعریف‌شده در دی و بهمن سال گذشته، امروز ۴۰ پروژه محرومیت‌زدایی در مناطق یازده‌گانه به صورت ویدئوکنفرانسی به بهره‌برداری می‌رسد و شهرداران مناطق در محل پروژه‌ها حضور دارند.

او ادامه داد: این مراسم بخشی از برنامه‌های هفته شیراز است که با اقدامات متعدد فرهنگی، هنری و عمرانی همراه بوده و به روز‌های پایانی خود نزدیک می‌شود.

شهردار شیراز خاطرنشان کرد: تقاطع هم‌سطح جام جم با تلاش مستمر شورای شهر و شهرداری امروز به بهره‌برداری رسید.

اسدی با اشاره به همکاری دستگاه‌های مختلف برای اجرای این پروژه گفت: برای تملک اراضی و آزادسازی مسیر، دو بار با رئیس سازمان صدا و سیما دیدار کردیم و از حمایت‌های مدیرکل سابق و مدیرکل کنونی صدا و سیمای مرکز فارس و همچنین همراهی ۱۰۰ درصدی اداره کل اطلاعات استان فارس قدردانی می‌کنیم، هر طرح و نقشه‌ای که ارائه دادیم، با همکاری کامل این دستگاه‌ها اجرایی شد.

او ادامه داد: پس از این مراسم، عملیات اجرایی سالن تئاتر روباز با ظرفیت بیش از ۳هزار نفر آغاز می‌شود و از تعدادی اتوبوس و ماشین‌آلات سنگین شهرداری رونمایی خواهد شد. 

شهردار شیراز افزود: تقاطع جام جم سه روز پیش زیر بار ترافیک رفت و بازخورد‌های بسیار مثبتی از شهروندان دریافت شده است.

اسدی در پایان از تلاش‌های معاونت فنی و عمرانی، رئیس سازمان عمران و بازآفرینی، مهندسان و کارگران این سازمان قدردانی کرد و گفت: این پروژه با کیفیت بالا و زیبایی به سرانجام رسید.

معاون فنی و عمرانی شهرداری شیراز نیز در این مراسم افتتاح تقاطع غیرهمسطح جام جم در محل تلاقی بزرگراه شهید سلیمانی و بلوار جمهوری را یکی از پیچیده‌ترین و دشوارترین طرح‌های عمرانی کلان‌شهر شیراز توصیف کرد.

محمد امین ادامه داد: این پروژه به دلیل پیچیدگی‌های فراوان در دوره‌های مختلف و با تلاش مدیران و شهرداران پیشین به سرانجام نرسیده بود، اما با صبر، استقامت، پیگیری و تدبیر جهادی شهردار شیراز و همکاری سازمان‌ها و ادارات همجوار، امروز شاهد بهره‌برداری از آن هستیم. 

او افزود: تعامل و رایزنی با همسایگان و دستگاه‌های مرتبط نقش کلیدی در به نتیجه رسیدن این پروژه دشوار داشت.

معاون فنی و عمرانی شهرداری شیراز با اشاره به جزئیات پروژه گفت:عملیات عمرانی این تقاطع غیرهمسطح حدود یک سال پیش و به محض آزادسازی مسیر آغاز شد و توسط سازمان عمران شهرداری اجرا گردید. این پروژه شامل چهار رمپ دسترسی به بزرگراه شهید سلیمانی و بلوار جمهوری، لوپ‌های ارتباطی و اصلاح هندسی کل معبر است.

امین تأکید کرد: به محض آزادسازی هر بخش از مسیر، فعالیت‌های عمرانی آغاز و به تدریج تکمیل شد تا این تقاطع به بهره‌برداری برسد.

او افزود: افتتاح این پروژه نتیجه تلاش جمعی و هماهنگی بین دستگاه‌های مختلف است.

 رئیس کمیسیون ترافیک، حمل و نقل و عمران شورای اسلامی شهر شیراز نیز از بهره‌برداری تقاطع جام جم به عنوان حلقه مفقوده رینگ شریانی درجه یک شهر خبر داد.

رضا محمدیان اظهار داشت: این پروژه یکی از مهم‌ترین حلقه‌های رینگ شریانی شیراز است که با وجود امکان اتمام آن در ۵، ۶ سال گذشته، به دلیل ناهماهنگی‌ها و اشکالات با تأخیر مواجه شد، اما اکنون به بهره‌برداری رسید. 

او افزود: این تقاطع نقش کلیدی در تسهیل ترافیک از شمال غرب به مرکز شهر و ریل‌های ترافیکی شیراز ایفا می‌کند.

این عضو شورای شهر شیراز با اشاره به پروژه‌های آتی گفت: ادامه مسیر کوهسار مهدی در طراحی‌های تحت بررسی، به موازات جاده سپیدان و از کنار نهر اعظم امتداد خواهد یافت تا به جاده صدرا و دوکوهک متصل شود. این طرح، پروژه جدیدی را برای شهرداری تعریف می‌کند که نیازمند پیگیری بیشتر است. 

او اعلام کرد: ادامه بزرگراه آیت‌الله رئیسی تا جاده قلات در حال اجراست و اولین پل ابنیه‌ای حدود یک کیلومتر از مسیر آن در دست ساخت است.

محمدیان با اشاره به تکمیل ورودی اتوبان شیراز-اصفهان در شمال غرب شهر افزود: این پروژه‌ها در کنار تقاطع جام جم، ترافیک مناطق شمال غرب به مرکز شیراز را به طور قابل‌توجهی تسهیل خواهد کرد. 

معاون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز نیز از آغاز عملیات اجرایی سالن تئاتر روباز با ظرفیت بیش از سه هزار نفر خبر داد و این پروژه را گامی مهم در رفع کمبود فضا‌های همایشی و نمایشی کلان‌شهر شیراز دانست.

محمدعلی چوبینی اظهار داشت: شهر شیراز با وجود ظرفیت‌های بی‌نظیر فرهنگی، هنری و تمدنی، از کمبود زیرساخت‌های مناسب برای فضا‌های همایشی، نمایشی و اجرا‌های جمعی رنج می‌برد.
 
او افزود: با حمایت و راهبری شهردار، شورای اسلامی شهر و همکاری بخش‌های مختلف شهرداری، این پروژه طراحی شده و با توان فنی و عمرانی موجود در شهرداری، ظرف یک سال به بهره‌برداری خواهد رسید.

معاون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز از حمایت‌های شهردار، رئیس شورا، کمیسیون‌های فرهنگی و عمران شورای شهر قدردانی کرد و گفت: این افراد از روز نخست ایده این پروژه را با جدیت حمایت و راهبری کردند تا به مرحله اجرا برسد.

او، همچنین از مشاور پروژه، شرکت شهر راز، و معاونت فنی و عمرانی قدردانی تشکر کرد و گفت: این پروژه به زودی به زیرساخت‌های فرهنگی و هنری شهر افزوده خواهد شد.

معاون شهردار شیراز یادآور شد: این پروژه با توان موجود در شهرداری و حمایت شورای شهر، جایگاه شیراز را در حوزه فرهنگی و هنری تقویت خواهد کرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.