
باشگاه خبرنگاران جوان؛ پریسابهرامی- سعدی نقشبندی در جلسه بررسی روند کشتار مرغ در کشتارگاههای استان، با حضور اعضای انجمن کشتارگاههای استان، اظهار داشت: باید تلاش شود تا سهم کشتار مرغ زنده در داخل استان و به تبع آن ارزش افزوده این محصول افزایش یابد.
وی با اشاره به اینکه در سال گذشته ۶۳ درصد مرغ زنده تولیدی مرغداریهای استان در کشتارگاههای استان کشتار و به صورت لاشه گرم توزیع شده است، افزود: حدود ۳۷ درصد مرغ زنده تولیدی به ۱۳ استان کشور ارسال شده است.
نقشبندی از انجمن کشتارگاههای صنعتی طیور درخواست کرد با ایجاد بازارهای جدید، به ویژه در استانهای مجاور و مرکز کشور، نسبت به ایجاد ارزش افزوده بیشتر در این صنعت تلاش کنند.
در این نشست، مدیران عامل کشتارگاههای صنعتی طیور استان به بیان مسائل و مشکلات موجود پرداختند.