
باشگاه خبرنگاران جوان -مدیر امور ماهیان خاویاری استان گلستان گفت: مرکز فرآوری خاویار در جزیره آشوراده (چالاشت) یکی از نخستین مراکز فرآوری خاویار در ایران که کد استاندارد ملی و بین المللی و دارای کد (ای سی و کدای کیو) به مدت ۲۵ سال دارد.
سید مصطفی عقیلی نژاد افزود:امسال با فرآوری ۹ ماهی خاویاری از گونه فیل ماهی ۵۰ کیلو خاویار فیل ماهی به دست آمده که قابلیت صادرات به تمام کشورها را دارد.
وی گفت: فرآوری خاویار در این مرکز از سه سال پیش شروع شده و در سال اول ۲۰۰ کیلو گرم خاویار فرآوری شد.
منبع:صدا و سیما