
باشگاه خبرنگاران جوان؛ سید سجاد حسنی بالاجاده - عبدالله رحیمی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار گفت: سطح زیر کشت دانه روغنی کلزا در جویبار امسال با ۳۰ درصد افزایش نسبت به پارسال، به ۷۲۰ هکتار رسیده است.
او افزود: حدود ۳۰ تن کلزا بر اساس نرخ مصوب و دستورالعملهای سازمانی تاکنون از کشاورزان خریداری شده است و این روند در روزهای آینده نیز ادامه خواهد داشت.
رحیمی در ادامه به زمان مناسب برداشت کلزا اشاره کرد و گفت: بهترین زمان برداشت، هنگامی است که ۸۰ تا ۹۰ درصد دانههای غلافهای ساقه اصلی و شاخههای اولیه به رنگ قهوهای و تیره برسند. رطوبت دانه کلزا در زمان برداشت باید حداکثر ۱۴ درصد باشد و بهتر است برداشت در ساعات ۱۰ صبح تا ۵ بعد از ظهر انجام شود تا از کپکزدگی دانه جلوگیری شود.