هم‌زمان با هفتمین روز از سی‌وششمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، علی لاریجانی مشاور رهبر انقلاب با رئیس نمایشگاه تهران دیدار و گفت‌و‌گو کرد

باشگاه خبرنگاران جوان - علی لاریجانی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و رییس اسبق مجلس شورای اسلامی با حضور در مصلای امام خمینی(ره)، با محسن جوادی، رئیس نمایشگاه، دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار جوادی گزارشی از روند برگزاری نمایشگاه ارائه داد و با اشاره به استقبال مخاطبان از این رویداد گفت: امسال برای نخستین بار فلوشیپ (نشر یاری) کتاب کودک را با حضور بیش از ۴۰ ناشر از کشورهای عربی و اروپایی برگزار کردیم.

وی با اشاره به ظرفیت بالای تصویرگری کتاب کودک در ایران افزود: این رویداد به همین دلیل با استقبال ناشران خارجی نیز مواجه شده است. 

جوادی گفت: از همه جناح‌ها و سلیقه‌ها در این رویداد بزرگ فرهنگی حضور دارند و ارسال کتاب به سراسر کشور به صورت رایگان انجام می‌شود.

رئیس نمایشگاه کتاب تهران با اشاره به همکاری با وزارت علوم در برگزاری بخش بین‌الملل این رویداد، گفت: در این بخش یارانه ۶۰درصدی، ۳۰درصد از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و ۳۰درصد نیز از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در نظر گرفته شده است.

علی لاریجانی نیز در این دیدار ضمن خدا قوت به دست‌اندرکاران برگزاری نمایشگاه کتاب تهران و تأکید بر اهمیت برگزاری این رویداد گفت: نمایشگاه کتاب تهران یک پدیده عظیم فرهنگی در کشور است.

لاریجانی با اشاره به برگزاری نمایشگاه‌های کتاب استانی در گذشته، گفت: این رویدادها اثرات بسیار خوبی به همراه داشتند و امیدواریم این روند ادامه‌دار باشد تا شاهد تأثیرات مثبت در حوزه کتاب‌خوانی کشور باشیم.

سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۱۷ اردیبهشت آغاز شده و تا ۲۷ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴ با شعار «بخوانیم برای ایران» در محل مصلای امام خمینی(ره) ادامه خواهد یافت. هم‌زمان با برگزاری بخش حضوری نمایشگاه کتاب ۱۴۰۴ تهران، بخش مجازی نمایشگاه نیز در سامانه book.icfi.ir امکان خرید غیرحضوری کتاب را برای علاقه‌مندان فراهم کرده است.

منبع: ستاد خبری نمایشگاه کتاب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار