رئیس کمیسیون مشترک طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده، به اهمیت جلوگیری از سقط جنین، ضرورت اجرای قوانین مرتبط و نقش فرهنگ‌سازی در کاهش این پدیده اشاره کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان - امیرحسین بانکی‌پور، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس کمیسیون مشترک طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده، ضمن بازدید از غرفه پویش نفس در سی و ششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، درباره سقط جنین و جلوگیری از انجام این کار گفت: با توجه به اهمیت نجات جان کودکان در آیات قرآن، سقط جنین نه‌تنها به لحاظ شرعی و اعتقادی امری ناپسند است، بلکه تبعات گسترده‌ای از نظر جسمی، روحی و اجتماعی برای خانواده‌ها و جامعه دارد. 
 
رئیس کمیسیون مشترک طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده با اشاره به روند افزایشی سقط جنین در سال‌های گذشته، خاطرنشان کرد: اجرای قوانین مصوب می‌تواند از گسترش این پدیده جلوگیری کند.

او افزود: در قانون جوانی جمعیت، ۹ ماده اختصاصی به موضوع سقط جنین پرداخته‌اند، اما هنوز اجرای کامل آنها صورت نگرفته است.

بانکی‌پور پیشنهاد کرد: گروه‌هایی مانند پویش نفس با مطالبه‌گری از نهاد‌های مسئول، زمینه اجرای این قوانین را فراهم سازند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه نقش وزارت بهداشت، دستگاه قضایی و نیروی انتظامی را در کنترل سقط جنین بسیار مهم دانست و گفت: برخورد جدی با فروش دارو‌های سقط در فضای مجازی و لغو مجوز مراکز غیرقانونی، اقدامات مؤثری برای کاهش این پدیده محسوب می‌شوند. 

بانکی‌پور سقط جنین را یکی از پیامد‌های منفی دنیای مدرن توصیف کرد و به آمار بالای آن در کشور اشاره نمود وبیان داشت: افزایش جمعیت نه‌تنها موجب رشد اقتصادی می‌شود، بلکه شور و نشاط خانوادگی و اجتماعی را تقویت می‌کند. 

او همچنین بر اهمیت تغییر نگرش نسبت به فرزندآوری تأکید کرد و یادآور شد: حضور فرزندان در خانواده‌ها موجب تحکیم روابط خانوادگی و رشد فردی آنها خواهد شد. 

در پایان، بانکی‌پور خواستار تلاش بیشتر گروه‌های فرهنگی و اجتماعی برای آگاه‌سازی خانواده‌ها درباره پیامد‌های سقط جنین شد و بر اهمیت حمایت از مادران برای حفظ حیات جنین‌هایشان تأکید کرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار