
باشگاه خبرنگاران جوان -حجتالاسلام محمد حسین طاهری دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور گفت: رسانه ها از اصلی ترین ابزارهای جامعه امروز هستند و از این ابزار باید برای امر به معروف و نهی از منکر نیز استفاده شود.
وی افزود: پیامبر اسلام (ص) نیز خبر رسالت خود را با دقت و صحت و به موقع به مردم ابلاغ کرد.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکز ادامه داد: ستاد امر به معروف و نهی از منکر متشکل از ۱۷ عضو است و ۶ وزارتخانه از اهم اعضای آن هستند و زیر نظر نماینده مقام معظم رهبری تصمیمات لازم را می گیرند.
حجت الاسلام طاهری افزود: مردم جامعه در یک کشتی نشسته اند و در عمل به امر به معروف و نهی از منکر باید وحدت رویه داشته باشیم و در غیر این صورت با اتخاذ تصمیم فردی و تحمیل نظر خود به دیگران، برخلاف وحدت عمومی حرکت خواهیم کرد.
وی خاطرنشان کرد: ستاد امر به معروف و نهی از منکر از نقطه نظرات اصحاب ایده و اندیشه استقبال می کند و همه فعالان ستاد، دوره های آموزشی و حقوقی را می گذرانند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر ادامه داد: در نظارت مردم بر مردم و نظارت مردم بر دولت، رکن اصلی مردم است و در همه عرصه ها تشکل های مردمی ایجاد شده است و دستگاه ها باید مصادیق امر به معروف و نهی از منکر را احصا و برای برنامه ریزی به ما اعلام کنند.
حجت الاسلام طاهری گفت: وکلای جهادی ستاد امر به معروف و نهی از منکر متشکل از ۴۸۰ وکیل است و ۶۰ نفر در استان اردبیل با ما همکاری می کنند و همکاری قوه قضاییه در مسیر برنامه ها و اهداف ستاد، مشهود و رضایتبخش است.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر ادامه داد: سال قبل یک و نیم میلیون نفر ساعت برای آمران به معروف و ناهیان از منکر آموزش های عمومی و حقوقی برگزار شد و امر به معروف و نهی از منکر در حوزه های ترک فعل ، صیانت از بیت المال و قصور در خدمتگزاری به مردم را امسال در دستور کار داریم.
منبع:داره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی اردبیل