جی‌شانکار، وزیر امور خارجه هند، به‌زودی به کابل سفر خواهد کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان- وزیر خارجه هند پس از تماس تلفنی او با امیرخان متقی سرپرست وزارت خارجه طالبان تصمیم به سفر به کابل گرفته است.

متقی و جی‌شانکار حدود چهار روز پیش از طریق تماس تلفنی گفت‌وگو کردند و در این گفت‌وگو سرپرست وزارت خارجه طالبان از وزیر خارجه هند دعوت کرد که به کابل سفر کند.

این در حالی‌است که پیشتر، آنند پرکاش نماینده ویژه وزارت خارجه هند در سفر به کابل در دیدار با سرپرست وزارت خارجه طالبان، بر اهمیت روابط دوجانبه و تداوم همکاری‌های سیاسی و اقتصادی میان دو کشور تأکید کرد.

آنند پرکاش در دیدار با متقی، گفت که روابط کشورش با افغانستان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و هند تمایل دارد همکاری‌های دوجانبه را در زمینه‌های مختلف، از جمله پروژه‌های زیربنایی، گسترش دهد.

نماینده ویژه هند ابراز امیدواری کرد پروژه‌های مشترکی که مدتی متوقف شده‌اند، دوباره در افغانستان فعال شوند.

در پایان این دیدار، دو طرف بر گسترش روابط، تسهیل رفت و آمد هیئت‌ها و تقویت همکاری‌های اقتصادی و سیاسی تأکید کردند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار