رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا با بیان اینکه هم‌اکنون جنگ کلمات داریم می‌گويد که دشمن در جنگ تسلیحاتی، شکست خورده است.

باشگاه خبرنگاران جوان-  همایش روز روابط عمومی و ارتباطات سازمان عقیدتی سیاسی فراجا امروز به صورت وبیناری با سایر استان‌ها و حضور خبرنگاران در سازمان عقیدتی سیاسی فراجا برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین علی شیرازی رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا با تبریک روز روابط عمومی در این همایش اظهار داشت: آن گونه که باید جایگاه رسانه و روابط عمومی در کشور ما پررنگ نیست و خیلی‌ها دیده نمی‌شوند.

وی گفت: امروز جنگ کلمات داریم چراکه کلمات حرف می‌زنند و ما در میدان جنگ رسانه و شناختی باید بیش از این واردشویم و مهمترین موضوع در جنگ رسانه آگاهی دادن به جامعه مخصوصا مسئولین در مورد جایگاه رسانه است چرا که در جنگ تسلیحاتی، دشمن شکست خورده است؛ در ایران، یمن و ... حتی دشمن در سوریه هم شکست بزرگی خورده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین شیرازی تصریح کرد: عمده ضعف ما از دوران امام (ره) تا الان همین عدم ارتباط با رسانه و تبیین دستاورد‌های انقلاب است.

وی در ادامه به ذکر مثالی پرداخت و گفت: وقتی مردم به مسافرت می‌روند این پلیس است که شبانه روز فعال بوده و امنیت مردم در شهر و جاده و ... تأمین می‌کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین شیرازی با بیان اینکه نگاه مردم به پلیس زیباست ادامه دارد: اگر سرقتی یا جرمی رخ دهد مردم توقع دارند هرچه زودتر پلیس موضوع را کشف کند، اما باید گفت با چه قیمتی، چراکه در برخی مأموریت‌ها پلیس جان می‌دهد.

وی گفت: در جنگ کلمات دشمن سعی دارد بین مردم با خادمان مردم یعنی پلیس فاصله بیندازد؛ پس باید در میدان فتنه به موقع عمل کنیم؛ چون رسانه نقش مؤثری در برملا کردن توطئه دشمن دارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین شیرازی با تأکید بر اهمیت زمان در اقدام رسانه‌ای اظهار داشت: عمل به‌موقع و اقدام رسانه‌ای به‌هنگام، بسیار حیاتی و تأثیرگذار است. اگر ما در عرصه رسانه به‌موقع عمل کنیم، می‌توانیم نقش مهم و بلندی در خنثی‌سازی طراحی‌های دشمن ایفا کنیم.

حجت‌الاسلام علی شیرازی افزود: یکی از مسائلی که باید به آن توجه داشت، جایگاه امروز پلیس در جامعه ماست. باید دید چه تصویر و تفسیری از پلیس ارائه شده و چه وظایف و انتظاراتی را می‌توان برای پلیس تبیین کرد. این وظیفه رسانه است که با اطلاع‌رسانی دقیق و مؤثر، نگاه جامعه به پلیس را در مسیر واقعی و امیدآفرین هدایت کند.

وی تأکید کرد: اگر رسانه‌ها بتوانند این مسئولیت را به‌درستی انجام دهند، تفسیر جامعه از پلیس نیز تفسیر متفاوتی خواهد بود؛ تفسیری بلند، مثبت و امیدبخش. هرچند که شاید من نتوانم به‌طور کامل به این نقشه و مسیر بپردازم، اما یقین دارم که این مسیر باید به‌درستی ترسیم شود.

حجت‌الاسلام علی شیرازی با تأکید بر ضرورت تبیین جایگاه واقعی پلیس در جامعه اظهار داشت: ما هنوز نتوانسته‌ایم پلیس را آن‌گونه که شایسته است، برای مردم تبیین کنیم. پلیس در مسیر امنیت و آرامش جامعه ایثار می‌کند، اما این ایثارگری‌ها در نگاه عمومی آن‌چنان که باید، برجسته نشده است.

وی با اشاره به آمار شهدای فراجا گفت: ما چهارده هزار شهید در مجموعه فرماندهی انتظامی داریم؛ این عدد، عدد کمی نیست. هرکدام از این شهدا نماد ایثار، غیرت، و فداکاری در راه حفظ امنیت کشور هستند. اما سؤال اینجاست که آیا نقش این شهدا، پدران و مادران آنها، همسران و فرزندانشان را برای مردم تبیین کرده‌ایم؟

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا ادامه داد: ما هنوز آن‌گونه که باید، مشکلات خانواده‌های معظم شهدا را نیز به جامعه نشان نداده‌ایم. متأسفانه وقتی در نعمت امنیت زندگی می‌کنیم، قدر آن را نمی‌دانیم. رسانه‌ها باید وارد این عرصه شوند و با روایت صحیح و اثرگذار، جایگاه والای شهدا و خانواده‌های ایثارگر را در ذهن جامعه نهادینه کنند.

وی  در خصوص برنامه‌های این سازمان برای معرفی پلیس تراز انقلاب اسلامی گفت: ما گام‌هایی در درون فراجا برداشته و دنبال می‌کنیم تا پلیس از نظر اعتقاد و اخلاق ارتقا یابد از جمله شرکت در دوره‌های بصیرتی قم و مشهد و کربلا.

وی افزود: ۴ تکلیف از جمله تحکیم پایه‌های اعتقادی، رشد اخلاق اسلامی، آشنایی با احکام اسلامی و چهارم بصیرت افزایی یا همان دشمن شناسی در این دوره‌ها آموزش داده می‌شود.

در ادامه سردار محمد بهرامی، رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا، با اشاره به اهمیت نقش رسانه‌ها در مقابله با جنگ ترکیبی و روایت‌سازی‌های دشمنان، از تلاش‌های مستمر و تعامل سازنده اصحاب رسانه در این عرصه قدردانی کرد.

وی با بیان اینکه «طلایه‌داران جهاد تبیین، پیشگامان روشنگری در برابر هجمه‌های رسانه‌ای دشمن هستند»، گفت: حضور فعال، مؤثر و هوشمندانه رسانه‌های متعهد، به‌ویژه در تعامل با مجموعه‌های انتظامی و سازمان‌های فرهنگی، تربیتی و عقیدتی سیاسی فراجا، نقشی کلیدی در صیانت از افکار عمومی و تقویت جبهه رسانه‌ای انقلاب ایفا می‌کند.

سردار بهرامی ضمن تشکر از حسن همکاری و تعامل رسانه‌ها با مجموعه فراجا، خاطرنشان کرد: استمرار این همراهی مدبرانه، ضامن موفقیت در برابر جنگ شناختی دشمنان است و باید این مسیر با قوت، بصیرت و هم‌افزایی بیشتر ادامه یابد.

برچسب ها: فراجا ، رسانه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار