رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: تصور این‌که با نشستن در تهران می‌توان برای تمام کشور نسخه واحد پیچید، اشتباه است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ الهام قبادی - سید جواد حسینی، معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور، در نشست ویدئو کنفرانسی بررسی روند اجتماعی‌سازی سازمان بهزیستی که به دلیل سفر به هرمزگان با حضور جمعی از مدیران کل، مسئولان محلی، خیرین و کارآفرینان برگزار شد، با تبریک هفته روابط عمومی گفت:خوشبختانه طی روز‌های اخیر چندین نشست تخصصی در حوزه روابط عمومی‌ها برگزار شد و گفت‌و‌گو‌های مؤثری صورت گرفت.

وی افزود:در حال حاضر در جلسه شورای اداری استان با حضور مدیران شهرستان‌ها و جمعی از خیرین حضور دارم و از همین‌جا درود و احترام خود را به تمامی همکاران روابط عمومی کشور ابراز می‌دارم. 

حسینی همچنین با تجلیل از دکتر هادی، استاد برجسته حوزه ارتباطات، عنوان کرد:ایشان نه‌تنها در اندیشه و عمل درخشان‌اند، بلکه مواجهه ایشان با بیماری سرطان نیز به یک دانشگاه بزرگ برای ما بدل شد. یادداشت‌ها و روایت‌های ایشان در این مسیر، آموزه‌های عمیقی برای جامعه پزشکی و ارتباطات کشور داشت. 

رئیس سازمان بهزیستی کشور در ادامه با انتقاد از ساختار بروکراتیک و تمرکزگرای نظام اداری توضیح داد:باید از تفکر بخشنامه‌نویسی در پایتخت فاصله بگیریم. تصور این‌که با نشستن در تهران می‌توان برای تمام کشور نسخه واحد پیچید، اشتباه است. هر بار که به استان‌ها سفر می‌کنیم، محیطی برای یادگیری فراهم می‌شود. 

وی افزود: در همین جلسه، از گزارش خانم جانشاهی درباره ابتکارات اجتماعی در حوزه پیشگیری از معلولیت، خودکشی و مسئولیت اجتماعی، تا سخنان کارآفرینان منطقه و نیز مخترعان برجسته‌ای درس‌های فراوانی برای من داشت. همه اینها نشان می‌دهد که استان‌ها منبع زایش ایده و خلاقیت‌اند. 

حسینی با تأکید بر لزوم طراحی سازوکار‌های مشارکت‌محور و منطقه‌گرا خاطر نشان کرد:به همین منظور، طرح جام با هدف جمع‌آوری ایده‌های مطلوب از سراسر کشور در دستور کار سازمان بهزیستی قرار گرفته است تا نظام اجتماعی‌سازی با تکیه بر ظرفیت‌های بومی و مردمی پیش رود. 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار