یارانه اردیبهشت ماه دهک‌های چهارم تا نهم به مبلغ هر نفر ۳۰۰ هزار تومان امشب به حساب سرپرستان خانوار واریز خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان - یارانه کمک معیشتی مرحله ۱۷۱ مربوط به اردیبشهت ماه ۱۴۰۴ به برای دهک‌های چهارم تا نهم در سراسر کشور از ساعت ۲۴ روز چهارشنبه (۳۱ اردیبهشت ماه) قابل برداشت است؛ بنابراین گزارش، در سال‌های گذشته پرداخت یارانه برای همه مشمولان، بیستم هر ماه انجام می‌شد؛ اما از بهمن‌ماه سال ۱۴۰۲ پرداخت یارانه براساس زمان‌بندی انجام شود.

بدین‌ترتیب؛ مستمری مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور بیستم هرماه، یارانه نقدی و معیشتی خانوار دهک‌های یک تا سه به مبلغ ۴۰۰ هزار تومان به ازای هر نفر ۲۵ هر ماه، یارانه نقدی و معیشتی سایر خانوار‌های مشمول به ازای هر نفر ۳۰۰ هزار تومان سی‌ام هر ماه و یارانه دارو و هزینه حمل‌ونقل و ذخیره‌سازی سوخت، از ابتدای ماه انجام می‌شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۱۱
United States of America
ناشناس
۱۶:۱۰ ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴
ب سلامتی ب تن درس این دومین یارانه ۱۴۰۴ هست ب خوشی استفاده کنید مردم عزیز ایران عزیز
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۴ ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴
پس کالابرگ چی شدبااین افزایش قیمت اجناس .روغن گیرنمیاد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۳ ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴
یارانه اردیبهشت خرداد واریز میشه! کارد بخوره اون شکمهای سیری ناپذیر که به این چندرغاز هم نظر دارند. خدا نان را در گلوی نوبخت ها آجر کنه به حق پنج تن آل عبا .
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
سعید
۱۲:۳۸ ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴
خیلی خوبی
آخرین اخبار