فرماندار اردبیل خواستار اجرای ۱۶ سایت ارتباطی تلفن همراه در این شهرستان شد.

باشگاه خبرنگاران جوانفرزاد قلندری امروز در دیدار معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: ابلاغ راه‌اندازی ۵۶ سایت ارتباطی در شهرستان اردبیل پیش‌تر انجام و از این تعداد ۴۰ سایت تاکنون راه‌اندازی شده ولی ۱۶ سایت باقی مانده و بلاتکلیف است.

او با تاکید بر تعیین تکلیف سایت‌های باقی مانده، خواستار راه‌اندازی ۱۲ سایت ارتباطی در روستا‌های بالای ۲۰ خانوار برای حل مشکل ارتباطی این ساکنان این روستا‌ها شد و افزود: نیاز است در راستای تحقق خواسته‌های اهالی، این امر اجرایی شود.

فرماندار اردبیل همچنین خواستار تقویت ارتباطات در نقاط مرزی شهرستان شد و بر تقویت اینترنت و آنتن‌دهی در مرکز‌های گردشگری شهرستان اردبیل به ویژه هیر، سردابه و تالاب نئور در راستای جلب عملی رضایت‌مندی مردم منطقه و گردشگران تاکید کرد.

قلندری گفت: برای تقویت اینترنت و استقرار دستگاه‌های ارتباطی نوین در واحد‌های بهداشتی، درمانی و خدماتی اردبیل و رفع مشکل آنتن‌دهی و اینترنت در برخی از این مراکز درباید تلاش شود.

او تصریح کرد: برخی روستا‌های محروم با جمعیت کمتر از ۲۰ خانوار در شهرستان اردبیل نیازمند اینترنت و آنتن تلفن همراه هستند و در ییلاق‌های شهرستان هم توجه ویژه به ارتقای ارتباطات ضرورت دارد.

فرماندار اردبیل در ادامه نیز با اشاره به اجرای ۲۶۰ کیلومتر فیبرنوری در این شهر گفت: انتظار می‌رود با حمایت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، این پروژه هر چه سریع‌تر تکمیل شده و مورد استفاده مردم قرار بگیرد.

منبع: ایرنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.