به گفته استاندار چهارمحال و بختیاری، برای تقویت تولید، ایجاد اشتغال و محرومیت زدایی طرح شنبه‌های سرمایه گذاری در استان اجرا می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ عرفانه نعمتیان – جعفر مردانی استاندار چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: در راستای تحقق شعار سال که از سوی مقام معظم رهبری با عنوان سرمایه گذاری برای تولید نامگذاری شده است؛ ما نیز تصمیم گرفتیم برای تقویت تولید، ایجاد اشتغال و محرومیت زدایی، طرح شنبه‌های سرمایه گذاری را در استان اجرا کنیم.

وی افزود: این استان در حوزه‌های گردشگری، صنایع تبدیلی، دامپروری و انرژی‌های نو، ظرفیت بکر و کم نظیری دارد.

مردانی اضافه کرد: مدیریت اقتصادی در چهارمحال و بختیاری با ابتکار شنبه‌های سرمایه‌گذاری، قصد دارد وارد فاز جدیدی از سیاست‌گذاری توسعه‌محور شود؛ فازی که در آن انسجام نهادی، تسهیل مقررات، و بهبود زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فیزیکی، به‌عنوان مؤلفه‌های کلیدی حکمرانی اقتصادی، در دستور کار قرار گرفته‌اند.

وی تصریح کرد: این برنامه، سازوکاری برای ارتقای شاخص‌های فضای کسب‌وکار، کاهش ریسک ادراکی سرمایه‌گذاران، و نهادینه‌سازی تعامل سازنده بین دولت، بخش خصوصی و نهاد‌های واسط است. شنبه‌های سرمایه‌گذاری با تمرکز بر بهینه‌سازی زنجیره تأمین، تقویت اکوسیستم کارآفرینی، و استفاده از ظرفیت‌های سرزمینی، استان را در مسیر مزیت‌سازی رقابتی قرار می‌دهد.

مردانی بیان داشت: در همین راستا، مقرر شد مرکز خدمات سرمایه گذاری استان با محوریت تسهیل گری، رفع موانع اجرای و هم افزایی بین بخشی با مشارکت دولت و بخش خصوصی در اتاق بازرگانی استان راه اندازی شود.

وی افزود: مرکزی که نقش پیشران در تقویت نظام پشتیبانی از سرمایه گذاران و چابکسازی فرآیند‌های تصمیم گیری اقتصادی ایفا خواهد کرد.

مردانی ادامه داد: این آغاز، گام نخست در تبدیل چهارمحال و بختیاری به هاب سرمایه‌گذاری منطقه‌ای و بستری امن، شفاف و سودآور برای سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی است بهشتی برای سرمایه، با تکیه بر عقلانیت اقتصادی، پاسخ‌گویی مدیریتی و راهبردی روشن در مسیر رشد پایدار بنابراین از همه فعالان اقتصادی، سرمایه گذاران، نهاد‌های حمایتی و مدیران اجرایی استان دعوت می‌کنم با نگاهی تحولی و اقدام محور در این طرح مشارکت فعال داشته باشند.

وی گفت: در طرح شنبه‌های سرمایه گذاری، با حضور مدیران اقتصادی و اجرایی استان، به صورت ویژه به بررسی، رفع موانع و حمایت از طرح‌های سرمایه گذاری می‌پردازیم و هدف ما، ایجاد یک روند منظم، پاسخگو و حمایت گر برای ورود سرمایه گذاران به استان است.

مردانی تصریح کرد: شنبه‌های سرمایه گذاری می‌تواند سکوی پرتابی برای معرفی این فرصت‌ها و تبدیل ظرفیت‌های بالقوه به بالفعل باشد.

وی تصریح کرد: ما مصمم هستیم با همراهی و همدلی دستگاه‌های اجرایی، موانع اداری را در کوتاه‌ترین زمان ممکن برطرف کنیم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.