به گفته فرماندار هشترود،ا گر عنصر جوانی جمعیت به‌عنوان عامل پیشرفت آینده کشور مورد غفلت قرار گیرد، با مشکلات جدی مواجه خواهیم شد و این قرارگاه با همت و تلاش مضاعف در راستای ترویج فرهنگ فرزندآوری و حمایت از خانواده‌های جوان فعالیت می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ خدادادی- ابراهیم حسنی فرماندار هشترود. بر نقش بانک‌های عامل در پرداخت تسهیلات فرزندآوری تأکید کرد و اعلام نمود: بانک‌ها باید با جدیت در اعطای وام‌های مرتبط با فرزندآوری اقدام کنند.
وی بر ضرورت تسریع در واگذاری زمین‌های اداره راه و شهرسازی به خانواده‌های دارای چهار فرزند یا بیشتر تأکید کرد و گفت: این اقدام به عنوان یکی از سیاست‌های حمایتی برای تشویق به افزایش جمعیت در دستور کار قرار گرفته است.
وی ادامه داد: بر اساس آمار اعلام شده در هشترود تاکنون ۵۰۲ نفر در طرح جوانی جمعیت و چهار فرزندی ثبت‌نام کرده‌اند که از این تعداد، ۲۵۵ نفر تأیید نهایی شده‌اند، همچنین، ۶ قطعه زمین در حال طی مراحل واگذاری است و مابقی متقاضیان از محل اراضی ۱۱۵ هکتاری الحاق‌شده به محدوده، پس از تفکیک، زمین دریافت خواهند کرد.

 امام جمعه هشترود هم گفت: هدف از تشکیل قرارگاه جوانی جمعیت طراحی و اجرای برنامه‌های عملیاتی در این حوزه می‌باشد.
حجت الاسلام جعفریان در این جلسه با اشاره بر اهمیت مسئله جوانی جمعیت در آینده کشور، خواستار همکاری تمام نهاد‌های فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی برای تسهیل ازدواج جوانان و حمایت از خانواده‌های جوان شد.
وی همچنین بر لزوم فرهنگ‌سازی و ارائه مشوق‌های مؤثر برای افزایش نرخ فرزندآوری تأکید کرد.
وی عنوان کرد: این اقدام در چارچوب سیاست‌های کلی نظام در زمینه افزایش جمعیت و جوانی هرم سنی کشور انجام شده و انتظار می‌رود با همکاری تمام دستگاه‌های اجرایی، شاهد تحقق اهداف این طرح در آینده نزدیک باشیم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.