رئیس اورژانس فارس از مرگ یک نفر در حادثه برق گرفتگی با کولر در شهرستان آباده خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان - پس از تماس تلفنی با مرکز ارتباطات (دیسپچ) اورژانس ۱۱۵ مبنی بر یک مورد برق گرفتگی در شهرستان آباده، بلافاصله کارشناسان اورژانس با یک دستگاه آمبولانس به محل حادثه اعزام شد. 

فرد به دلیل عدم رعایت نکات ایمنی هنگام سرویس کولر آبی دچار برق گرفتگی شده بود. متاسفانه علی رغم حضور و تلاش تکنسین‌های اورژانس برای نجات جان او، فرد در همان لحظه اولیه حادثه و قبل از حضور عوامل اورژانس جان خود را از دست داده بود.

رئیس اورژانس فارس ضمن تأکید رعایت نکات ایمنی و اقدامات اصولی هنگام تعمیر، سرویس و راه اندازی کولر‌های آبی به هموطنان عزیز، بیان داشت: در زمان مواجهه با افرادی که دچار حادثه برق گرفتگی شده‌اند، ابتدا جریان برق را از مدار خارج و بلافاصله با شماره تلفن ۱۱۵ اورژانس تماس حاصل کنند.

منبع: اورژانس فارس

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.