نماینده بانک شهر گفت: امروز بحث ما انتخاب مدیرعامل نبود و هیات مدیره هم معتقد است که اکنون که فصل نقل و انتقالات است، صحیح نیست در این مورد بحث شود.

باشگاه خبرنگاران جوان - علیرضا فیروزی نماینده بانک شهر امروز شنبه بعد از جلسه کنسرسیوم بانکی در مورد خصوص مدیریت باشگاه پرسپولیس اظهار داشت: از سال گذشته که کنسرسیوم بانکی تشکیل شد و ۸۵ درصد سهام باشگاه تحویل کنسرسیوم شد، بانک شهر به عنوان رئیس کنسرسیوم مکلف شد پیگیری‌های را انجام دهد درحالی که ۳۰ درصد از سهام باشگاه را دارد هزینه تامین منابع با بانک شهر بوده است.

وی افزود: جلسه امروز برای این بود که چظور کنسرسیون بانک با هم متحد و همدل باشند تا اتفاقات خوبی رقم بخورد. ساختار مالی باشگاه باید اصلاح شود تا سود عملیاتی محقق شود و مجوز حرفه‌ای هم صادر شود.

فیروزی در خصوص تغییر مدیرعامل باشگاه پرسپولیس بیان کرد: امروز جلسه در سطح دیگری برگزار شد. طبق تفاهم نامه‌ای که امضا شده اختیار مدیرعامل از سوی کنسرسیوم بانک‌ها به بانک شهر داده شده بود. امروز بحث ما انتخاب مدیرعامل نبود و هیات مدیره هم معتقد است که اکنون که فصل نقل و انتقالات است صحیح نیست در این مورد بحث شود.

وی ادامه داد:بحث ما این است که اگر این باشگاه برای تمدید مجوز حرفه‌ای نیاز به اصلاح ساختار دارد باید همه اعضای کنسرسیوم بانکی ورود کنند و همه این مشکل را حل کنند. نشود سال آینده این موقع که پرسپولیس اگر قهرمان شده باشد برای حضور در آسیا گرفتاری داشته باشیم برای ساختار مالی. چه بانک شهر رئیس کنسرسیوم باشد چه هر بانک دیگری باید مشکلات را همه با هم حل کنیم و درخواست ما همین بود.

برچسب ها: پرسپولیس ، بانک شهر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار