رئیس مرکز راهبری ستاد‌های توسعه اقتصاد دانش‌بنیان معاونت علمی ریاست جمهوری از افزایش تعداد ستاد‌های توسعه اقتصاد دانش‌بنیان از ۸ به ۱۰ ستاد در سال ۱۴۰۴ خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان - عبدالحسن بهرامی رئیس مرکز راهبری ستاد‌های توسعه اقتصاد دانش‌بنیان معاونت علمی ریاست جمهوری روز یکشنبه در نشستی از تحولات مهم در حوزه اقتصاد دانش‌بنیان خبر داد و گفت: دو ستاد جدید برای توسعه هوش مصنوعی و امنیت سایبری (افتا) در دولت تصویب شده است که این ستاد‌ها با ابلاغ رئیس جمهور و با معرفی معاون علمی فعالیت خود را آغاز خواهند کرد.

وی «رصد، پایش و ارزیابی ستاد‌های توسعه اقتصاد دانش‌بنیان»، «رسوخ فناوری در زنجیره‌های جریان ارزش اقتصاد دانش‌بنیان اولویت دار» و «توانمندسازی نوآوری و توسعه بازار» را سه ماموریت اصلی معاونت علمی برشمرد.

بهرامی از برنامه‌های معاونت علمی برای معدن، پتروشیمی و ماشین‌آلات با هدف کاهش ارزبری خبر داد و گفت: برنامه‌های ویژه‌ای در حوزه ماشین‌آلات صنعتی، معدن و پتروشیمی در دستور کار مرکز ستاد قرار گرفته است، زیرا این دو حوزه به دلیل ارزبری بالا، نیازمند رسوخ فناوری هستند.

وی افزود: در سال گذشته از ۱۹۰ طرح نوآورانه به ارزش ۶۰۰ میلیارد تومان حمایت کردیم، این طرح‌ها بیشتر در حوزه افزایش عمق داخلی‌سازی و جلوگیری از خام‌فروشی بوده‌اند.

منبع: معاونت علمی ریاست جمهوری

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار