دولت ایرلند قصد دارد از طرحی رونمایی کند که از شراکت با شرکت‌های صهیونیستی مستقر در سرزمین‌های اشغالی جلوگیری می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - به گزارش روزنامه فایننشال تایمز، دولت ایرلند قصد دارد پیش‌نویس قانونی را مطرح کند که تجارت با شرکت‌های صهیونیستی فعال در سرزمین‌های اشغلالی فلسطین را ممنوع می‌کند.

بر اساس این گزارش، شرکت‌های صهیونیست‌ها که در این پیش‌نویس قانون گنجانده خواهند شد، در کرانه باختری و قدس شرقی فعالیت می‌کنند. با تصویب این قانون، ایرلند اولین کشور در اتحادیه اروپا خواهد بود که چنین گامی برمی‌دارد.

این روزنامه به نقل از سایمون هریس، وزیر امور خارجه ایرلند، نوشت که این طرح بر ممنوعیت واردات کالا‌های تولید شده توسط این شرکت‌ها تمرکز دارد و شامل خدمات، مانند اجاره املاک از طریق پلتفرم‌های آنلاین مانند ایر بی‌ان‌بی نمی‌شود.

فایننشال تایمز اشاره کرد که اگرچه حجم واردات ایرلند از کرانه باختری و قدس ناچیز است، اما دوبلین امیدوار است این اقدام به عنوان الگویی برای سایر کشور‌های اروپایی عمل کند.

هریس در گفت‌و‌گو با این روزنامه اظهار داشت که این قانون قریب‌الوقوع در پاسخ به تشدید و جرایم جنگی رژیم تروریستی اسرائیل در غزه وضع می‌شود.

قرار است هریس روز سه‌شنبه، تنها چند روز پس از رای اکثریت کشور‌های اتحادیه اروپا به بازنگری توافق‌نامه تجاری بین اتحادیه و اسرائیل، روند تدوین این قانون را آغاز کند.

توافق شراکت که در سال ۱۹۹۵ امضا شد، چارچوب قانونی تنظیم‌کننده روابط بین اتحادیه اروپا و اسرائیل است و شامل حوزه‌های دیپلماتیک و تجاری می‌شود.

این تشدید مواضع پس از آن صورت می‌گیرد که سران انگلیس، کانادا و فرانسه، روز دوشنبه، تهدید به اعمال تحریم‌هایی علیه اسرائیل کردند، در صورتی که حملات نظامی مجدد خود در غزه را متوقف نکند و محدودیت‌های اعمال شده بر ارسال کمک‌های بشردوستانه را لغو نکند؛ این امر فشار فزاینده‌ای بر بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم تروریستی اسرائیل، وارد می‌کند.

منبع: آر تی

برچسب ها: ایرلند ، جنگ غزه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار