معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان، گفت: باید نخبگان، ماموستایان، اهالی علم و دانش، شهصیت‌های بلند پایه و دانشمندان لیلاخ با پژوهش تاریخ پرافتخار این منطقه شناسایی و به نسل‌های آینده معرفی شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛  پریسابهرامی-  علی‌اکبر ورمقانی، با حضور در سومین کنگره بزرگداشت ماموستا ملا عبدالله باشماق دهگلان ضمن تقدیر از برگزار کنندگان این رویداد فرهنگی _ آیینی، گفت: شهرستان دهگلان، بویژه منطقه لیلاخ و روستای هدف گردشگری مذهبی باشماق، دارای شخصیت‌های بزرگ فرهنگی، هنری، شعرا و دانشمندان زیادی بوده که ماموستا ملا عبدالله باشماق یکی از این بزرگان است.

وی با تاکید بر لزوم پژوهش در راستای شناسایی نخبگان و ماموستایان لیلاخ و معرفی آنها به نسل‌های آینده، افزود: این پژوهش‌ها باید برای بزرگان در قید حیات منطقه نیز انجام شود.

در حاشیه این مراسم، معاون استاندار ضمن حضور بر مزار ماموستا ملا عبدالله باشماق، پای درد دل مردم و حاضرین نشست. 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.