با حضور رئیس بنیاد مستضعفان یک کارخانه تولید لاستیک در مهدی‌شهر سمنان به بهره‌برداری رسید.

باشگاه خبرنگاران جوان-  صبح امروز با حضور حسین دهقان رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، استاندار سمنان، نماینده ولی فقیه در این استان و تعدادی از مسئولان  سمنان، یک کارخانه تولید لاستیک، در مهدی شهر سمنان افتتاح شد.

این طرح که فاز نخست آن امروز به بهره‌برداری رسید، شامل ۳ فاز است که فاز نخست آن قادر به تولید سالانه ۶۰ هزار تن لاستیک است.

این فاز با سرمایه‌گذاری بیش از ۱۲۰۰ میلیارد تومانی به اتمام رسیده و برای تکمیل ۳ فاز این طرح، بالغ بر ۴۲۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری خواهد شد. 

گفتنی است با تکمیل هر ۳ فاز این طرح، سالانه ۲۵۰۰۰ تن انواع تایر سواری سبک و سنگین به ظرفیت تولید کشور افزوده خواهد شد و از خروج سالانه ۹۰ میلیون دلار ارز از کشور جلوگیری می‌شود.

اشتغال‌زایی ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ نفری با اولویت نیرو‌های بومی و انتقال دانش فنی و بهره‌گیری از تکنولوژی و فناوری‌های روز تولید تایر در جهان از دیگر مزایای این طرح است.

منبع:مرکز رسانه بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.