مدیر کل کتابخانه‌های آذربایجان شرقی از تخصیص ۵ میلیارد ریال اعتبار برای تجهیز کتابخانه عمومی ایلخچی خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ کاظمی فر-ببابایی در انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان اسکو کتابخانه شهید سلیمانی شهر سهند را یکی از مجهزترین کتابخانه‌های شمال غرب کشور توصیف کرد و گفت: در این کتابخانه ۳۰ کارگاه آموزشی، فرهنگی و هنری برای سنین مختلف وجود دارد که با برگزاری دوره‌های مختلف، سال گذشته به عنوان کتابخانه نمونه کشوری انتخاب شد.

بابایی استقبال خوب مردم از عضویت در کتابخانه سردار سلیمانی را بی نظیر دانست و گفت:برای اولین بار مردم برای عضویت و ثبت نام در کتابخانه و استفاده از ظرفیت‌های فرهنگی، هنری، علمی و امکانات آن صف کشیدند و الان نیز افزون بر ۶ هزار نفر عضو این کتابخانه هستند.

وی از تخصیص ۵ میلیارد ریال اعتبار برای تجهیز کتابخانه عمومی ایلخچی خبر داد.

 بابایی نگاه حمایتی از کتابخانه‌های عمومی شهرستان‌های استان را ضروری دانست و بر پرداخت به موقع نیم درصد سهم شهرداری‌ها تاکید و آن را موجب توسعه و رونق کتابخانه‌ها عنوان کرد.

 آقایی فرماندار شهرستان اسکو هم روزآمد کردن دانش و آگاهی در حوزه‌های علم نوین را ضروری دانسته و لازمه آن را توجه به کتاب و کتابخوانی عنوان کرد.

 آقایی با اشاره به استقبال کم رنگ مردم در استفاده از کتابخانه ها آن را نتیجه عوامل مختلفی از جمله فضای مجازی، مشکلات مالی و نبود منابع متنوع و کتاب‌های بروز عنوان کرد و بر اتخاذ تدابیر لازم جهت افزایش سرانه مطالعاتی تاکید کرد.

وی استفاده از ظرفیت خیرین برای تهیه کتاب‌های تقویتی و درسی و همچنین ایجاد کتابخانه سیار در مناطق محروم و روستایی و کم برخوردار را موجب تشویق دانش آموزان برای تقویت ارتباط با کتابخانه‌ها و جذب مردم به توسعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی دانست.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.