مدیرکل میراث‌فرهنگی استان اردبیل گفت: برخی قوانین مخل کسب و کار در کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی اردبیل هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان - حسن محمدی ادیب در جلسه احصا قوانین مخل کسب و کار در کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی اردبیل که با حضور فعالان حوزه گردشگری برگزار می‌شد، گفت: برخی قوانین و بخشنامه‌ها مسئله و مشکل مشترک سرمایه‌گذاران و فعالان حوزه گردشگری هستند و شناسایی و رفع آنها می‌تواند در تسهیل سرمایه‌گذاری موثر باشد.

او افزود: در گام اول باید گردشگری را به عنوان صنعت بپذیریم و اتاق بازرگانی باید زمینه حضور سرمایه‌گذاران حوزه گردشگری در این نهاد بخش خصوصی را تسهیل کند تا فعالان حوزه گردشگری از ظرفیت این نهاد استفاده کنند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی استان اردبیل با اشاره به تجربه خوب طرح بعضی قوانین مخل کسب و کار در شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی و مصوبه‌های ملی درمورد آن قوانین، گفت: طرح و شناسایی مسائل در کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی امکان خوبی برای انتقال این مشکلات به شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی به عنوان محلی برای رفع قوانین مخل است.

محمدی ادیب افزود: برخی از قوانین در حوزه گردشگری سخت‌گیری بیشتری دارند که با تعدیل آنها روند سرمایه‌گذاری‌ها سرعت بیشتری پیدا خواهد کرد و این قوانین با اعلام نظر فعالان حوزه گردشگری در شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی طرح خواهد شد.

او تصریح کرد: مواردی مانند هزینه تغییر کاربری برای زمین‌های شخصی، تخصیص آب برای پروژه‌های گردشگری، تخصیص زمین از سوی منابع طبیعی و تعرفه‌های نظام مهندسی از جمله مشکلاتی هستند که بسیاری از سرمایه‌گذاران با این موارد رو‌به‌رو هستند و قوانین این حوزه‌ها برای تعدیل شرایط شناسایی می‌شود.

منبع: روابط عمومی میراث فرهنگی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.