
باشگاه خبرنگاران جوان ؛ سمیه بشارتی _ هادی حق شناس ، استاندار گیلان در جلسه کار گروه رفع موانع تولید که در سالن شهید انصاری استانداری گیلان برگزار شد، اظهار کرد: گیلان ظرفیت های بالای در بخش های مختلف تولیدی کشاورزی و صنعتی دارد.
استاندار گیلان با بیان اینکه موانع تولید در استان شناسایی و رفع شود، گفت: ارائه تسهیلات بانکی برای سرمایه گذاری در استان حائز اهمیت است.
وی ادامه داد : اکثر بانک ها در ارائه تسهیلات فعال هستند، بانک های که فعال نبوده شناسایی و در این زمینه تصمیماتی جدی گرفته می شود.
حق شناس به شعار سال اشاره و اذعان داشت : شناسایی موانع تولید در استان از اهم برنامه های است که دنبال می شود.
تیمور حیدری ، مدیر کل صمت گیلان با بیان اینکه ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برای رفع موانع تولید به استان اختصاص یافته است ، گفت : از این مجموع ۸۵۹ میلیارد تومان به طرح های مختلف تولیدی تاکنون پرداخت شده است.
وی افزود: ۷ بانک گیلان برای پرداخت تسهیلات تولید در استان فعال هستند و همکاری لازم را دارند.
آب ، برق ، پرداخت تسهیلات ، بهداشت و زیر ساخت ها و ... از اهم موضوعاتی بود که دراین نشست در حوزه تولید بدان پرداخته شده است.