مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان گلوگاه از افزایش ۲۵ درصدی جوجه‌ریزی نسبت به برنامه پیش‌بینی‌شده در اردیبهشت ماه امسال خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ سید سجاد حسنی بالاجاده - کمیل عسکری مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان گلوگاه از افزایش ۲۵ درصدی جوجه‌ریزی نسبت به برنامه پیش‌بینی‌شده در اردیبهشت ماه امسال خبر داد و گفت: در حالی که برنامه جوجه‌ریزی برای اردیبهشت ماه ۴۰۵ هزار و ۶۰۰ قطعه بود، با تلاش مرغداران و دست‌اندرکاران این حوزه، ۵۰۷ هزار و ۷۲۰ قطعه جوجه‌ریزی انجام شد.

او با اشاره به اهمیت این میزان تولید در تأمین نیاز‌های استان مازندران، افزود: این میزان تولید علاوه بر تأمین نیاز شهرستان، نقش مهمی در تأمین گوشت سفید استان مازندران ایفا می‌کند.

عسکری بهره‌گیری از روش‌های نوین و تأمین نهاده‌های باکیفیت را از عوامل موثر در این موفقیت دانست و گفت: استفاده از فناوری‌های پیشرفته و روش‌های نوین پرورش طیور، نقش بسزایی در افزایش بهره‌وری و کاهش هزینه‌ها داشته است. همچنین، تأمین نهاده‌های دامی با کیفیت و قیمت مناسب، یکی از ارکان اصلی در تولید گوشت مرغ با کیفیت است که با برنامه‌ریزی مناسب، این مهم محقق شده است.

سرپرست جهاد کشاورزی گلوگاه در پایان، ضمن قدردانی از تلاش‌های مرغداران و دست‌اندرکاران این صنعت، ابراز امیدواری کرد که با تداوم این روند، شاهد افزایش تولید و توسعه هرچه بیشتر صنعت طیور در این شهرستان باشیم.

برچسب ها: جوجه ریزی ، گوشت سفید
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.