فرمانده انتظامی قصرقند از دستگیری سارقان مسلح طلافروشی در این شهرستان خبر داد و گفت: متهمان کمتر از یک ساعت پس از وقوع سرقت شناسایی و دستگیر شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان - سرهنگ امین‌الله کریمی  اظهار کرد: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع یک فقره سرقت مسلحانه از طلافروشی در سطح شهرستان قصرقند، موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت.

وی افزود: بلافاصله تیمی از مأموران انتظامی به محل اعزام و در بررسی‌های اولیه مشخص شد چند فرد مسلح با تیراندازی هوایی و ایجاد رعب و وحشت، اقدام به سرقت از یک واحد طلافروشی کرده و سپس متواری شدند.

فرمانده انتظامی قصرقند ادامه داد: با انجام اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی، مأموران پلیس موفق شدند عاملان این سرقت را در کمتر از یک ساعت شناسایی و دستگیر کنند، در این عملیات، مقادیری از طلا‌های مسروقه، تعدادی پلاک جعلی خودرو و ۲ دستگاه خودروی مورد استفاده سارقان کشف و توقیف شد.

وی با اشاره به ادامه تحقیقات برای شناسایی و دستگیری دیگر همدستان این افراد، تصریح کرد: امنیت حاصل تعامل پلیس و مشارکت مردم است و پلیس از همکاری عمومی در تولید و حفظ امنیت استقبال می‌کند.

منبع:فراجا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.