رئیس جمهور اندونزی به تمام اعضای تیم ملی اندونزی به دلیل راه‌یابی به پلی آف انتخابی جام جهانی ساعت رولکس هدیه داد.

باشگاه خبرنگاران جوان - طبق گزارش رسانه اندونزیایی «Sports Corner»، پس از شکست دادن تیم چین در خانه و راهیابی به پلی‌آف، پرابوو سوبیانتو، رئیس جمهور اندونزی به اعضای تیم ملی این کشور ساعت‌های رولکس اهدا کرد.

پنالتی رومنی کافی بود تا تیم ملی اندونزی با برتری یک بر صفر برابر چین به پلی آف راه یابد و چین نیز با این شکست جام جهانی را از دست داد.  

این اولین باری بود که تیم ملی اندونزی در ۶۸ سال گذشته چین را شکست داد و به همین خاطر پرابوو رئیس جمهور اندونزی با بازیکنان تیم ملی ناهار خورد و به آن‌ها هدیه ویژه‌ای داد.

طبق گزارش رسانه‌ها، ساعت‌هایی که پرابوو به بازیکنان تیم ملی اندونزی داده، رولکس سری GMT ‌Master ۲ هستند.

تیم ملی اندونزی در آخرین بازی‌اش در انتخابی جام جهانی باید سه‌شنبه همین هفته در دیداری تشریفاتی در خانه ژاپن به میدان برود.

ساعت های رولکس هدیه رئیس جمهور به بازیکنان اندونزی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۷ ۱۷ خرداد ۱۴۰۴
اندونزی همه جام جهانی رفته .اونوقت قلعه نویی میگه چقدر سخت بوده صعود
Iran (Islamic Republic of)
مهدی
۱۳:۵۹ ۱۷ خرداد ۱۴۰۴
یاد بگیرین. به این میگن احترام
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۱ ۱۷ خرداد ۱۴۰۴
بعضی کشور رئیس جمهورش میگه بریید از مساجد کمک بگیرید
آخرین اخبار