به گفته معاون امور استان‌های سازمان صداوسیما اجرای پویش ایران جان، در صدد است تا هیچ سوالی در ذهن ایرانی مردم ایران نسبت به استان‌های کشور نباشد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ کلثوم مومنی - علیرضا کیخا در اولین اجلاسیه سراسری مدیران کل مراکز استان‌های صداوسیمای جمهوری اسلامی به میزبانی سنندج، اظهار کرد: امروز نبرد ما با تمامیت نظام سلطه به اوج خود رسیده است.

وی با اشاره به اینکه هویت محلی و ملی ایرانیان در ذیل هویت بزرگ تمدن بزرگ انقلاب اسلامی قابل تعریف است، افزود: هویتی که به واسطه انقلاب اسلامی به رهبری امام راحل به دست آمد، هویتی بزرگ‌تر و راهبردی‌تر از دو هویت محلی و ملی است که بنیانگذار انقلاب اسلامی با بر هم زدن بازی‌های دنیا، هویت جدیدی به نظام بین الملل ارائه کرد.

معاون امور استان‌های سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی تاکید کرد: در پرتو این هویت جهانی، تمامی هویت‌های مذهبی، قومی و همه المان‌های هویتی محلی و ملی حذف و ملت ایران صاحب یک هویت جهانی شد.

وی با بیان اینکه تمام دعوای غرب بر سر ماهیت هویت جدید ایران اسلامی است، ادامه داد: هر کسی در هر جای دنیا که طعم استضعاف کشیده باشد، ذیل پرچم جمهوری اسلامی حمایت می‌شود و همین فریاد بلند امام راحل و رهبر معظم انقلاب است که وحدت یک تاکتیک نیست بلکه یک مساله راهبردی است.

وی با بیان اینکه در میانه نبرد تمدن‌ها و هویتها، این رسانه است که میدان داری می‌کند، تاکید کرد: حدود ۴۰۰ روز است که کودکان غزه‌ای حتی یک روز بدون آتش، گلوله، بمب و بدون شهید سپری نکرده‌اند و در این میان رسانه افکار را هدایت و با بی تفاوت کردن افکار عمومی نسبت به غزه، جای جلاد شهید و میدان بازی را عوض می‌کند.

کیخا ادامه داد: در این فضای غبارآلود این رسانه ملی است یک تنه سینه سپر کرده و در تهاجم سنگین رسانه‌های غرب و شرق برای دفاع از جرثومه فسادی به نام رژیم صهیونیستی، مدافع کودکان غزه شده است.

معاون امور استان‌های سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی گفت: با همه نقد‌های ریز و درشتی که به رسانه ملی داریم، اما همین یک سند کافی است که ما تمام قد به احترام این رسانه بایستیم و سر تعظیم فرود بیاوریم.

رسانه ملی به دنبال جبران خسارت

وی در ادامه، از ایران زیبا به مانند یک فرش گرانبهای دستباف نام برد که نمی‌شود برای آن قیمت تعیین کرد و گفت: تارو پود این این فرش گرانبها، عشق معنویت و مهمان نوازی است.

کیخا با بیان اینکه رسانه ملی یک ضعف بزرگ داشت و این زیبایی را آنگونه که باید نه به مردم داخل ایران و نه به مردم خارج ایران معرفی نکرده، ادامه داد: ما به غلط ایران را تهران و تهران را فقط در خیابان‌ها و برج‌های سر به فلک کشیده شمال شهر تهران معرفی کردیم و برای همین رسانه ملی دوران تحول تلاش دارد ایران را آنگونه که هست معرفی کند.

معاون امور استان‌های سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی اظهار کرد: در رسانه ملی به دنبال جبران خسارتی هستیم که در طول سال‌ها ما به کشور روا داشتیم و ایران آنگونه که باید معرفی نکردیم.

کیخا افزود: ایران جان و هفته‌های ایران غایت و هدف ما نیست بلکه گامی است برای اینکه دین خود را به ایران ادا کنیم.

وی اظهار کرد: هفته اول ایران با تمام ضعف و قوت در خوزستان به تمام رسید و مردم این استان سهم خود را در آنتن ملی بیشتر از همیشه دیدند و حال مردم ایران نسبت به خوزستان خیلی خوب و تصویر ذهنی که از خوزستان داشتند بهتر شد.

کیخا با بیان اینکه در آینده نزدیک و از ۳۱ خرداد تا ۶ تیرماه ماه اصفهان، ۴ تا ۱۰ مرداد ایلام ۲۲ تا ۲۸ شهریور ماه کردستان قهرمان میزبان پویش ایران جان است، افزود: در نیمه دوم سال هم پنج استان میزبان طرح ایران جان خواهد بود و سال آینده نیز با قوت ادامه خواهد داشت.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.