فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی در پی حادثه تلخ پیست آزادی، تمام عوامل کمیته ایمنی و کمیته سرعت اتومبیلرانی را تعلیق کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان - فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی اعلام کرد: پیرو حادثه تلخ مسابقه اتومبیلرانی سرعت در پیست آزادی تهران که منجر به درگذشت آقای حمیدرضا درجاتی، عکاس خوشنام ورزشی گردید، ضمن ابراز تاسف مجدد، با توجه به بررسی‌های اولیه و تا ارسال گزارش نهایی کارشناسان رسمی و انجام جمع‌بندی در خصوص علل بروز حادثه مذکور، کلیه عوامل کمیته سرعت اتومبیلرانی و کمیته ایمنی فدراسیون تعلیق شدند.

بدیهی است به محض دریافت گزارش و اخذ تصمیم نهایی، مراتب به سمع و نظر عموم مردم عزیز، علی‌الخصوص جامعه ورزشی و رسانه‌های محترم خواهد رسید.

گفتنی است، روز ۲۶ اردیبهشت‌ماه در جریان راند اول مسابقه سرعت ایران، یکی از خودرو‌های مسابقه‌ای از مسیر خارج شد و به گروهی از اصحاب رسانه برخورد کرد که متاسفانه حمیدرضا درجاتی عکاس ورزشی در این سانحه جان باخت.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار