به گفته سردار شکارچی همانگونه که رهبری فرمودند افراد جایگزین راه قدرتمند شهدای عزیز را با قدرت بیشتر ادامه می‌دهند و قطعا رژیم صهیونیستی از کرده خود پشیمان می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمدحسین نیک‌خوی متین - سردار ابوالفضل شکارچی سخنگوی ستاد کل نیرو‌های مسلح در گفت‌و‌گو با شبکه خبر گفت: اولا رژیم جعلی صهیونیستی بود که در بامداد روز گذشته مناطق مسکونی کشور ما را مورد هجوم قرار داد و تعداد قابل توجهی از مردم بی گناه به خصوص زنان و کودکان را به خاک و خون کشید و در واقع تعداد زیادی از خانواده‌ها عزادار شدند آن هم در شب‌هایی که به استقبال جشن عید غدیر می‌رفتند. برخی از این‌ها مراسم روز دامادی و عروسی خود را تنظیم کرده بودند.

وی در ادامه اظهار کرد: رژیم جنایتکار صهیونیستی این جشن را برای این خانواده‌ها به عزا تبدیل کرد؛ اولا آن رژیم کودک کش است که به مناطق مسکونی هجوم برد و افراد بی گناه را به خاک خون کشید. ثانیا رژیم جنایتکار صهیونیستی بسیار ناتوان است که بتواند در رهگیری موشک‌های قدرتمند، نقطه زن و با دقت بسیار بالا که می‌توانند از لایه‌های مختلف پدافندی رژیم صهیونیستی با کمک همه حامیان آنان عبور کنند، گام بردارد. این برای چندمین بار است که آنان تجربه می‌کنند و این دفعه با قدرت بسیار کوبنده‌تر عملیات وعده صادق ۳ انجام شد.

سخنگوی ستاد کل نیرو‌های مسلح، تصریح کرد: به دلیل این ناتوانی و شرایطی تحت عنوان پارازیت ایجاد کرد برای اینکه همه موشک‌ها به مراکز نظامی به خصوص مقر وزارت جنگ رژیم صهیونیستی اصابت نکند که با همه این ترفند‌ها بازهم موفق نشد، به هر حال تعدادی از این موشک‌ها در شرایط پارازیتی به سمت مناطق دیگر منحرف کرد و این هم در واقع یک عمل جنایتکارانه دیگری توسط رژیم است که صورت گرفته است. واقعیت این است که این رژیم کودک کش است که مناطق مسکونی کشور ما را مورد اصابت قرار داده است.

وی در ادامه تاکید کرد: فرمانده معظم کل قوا در بیانات ارزشمند خود در شب گذشته با صراحت اعلام کردند به جهانیان و رژیم جعلی صهیونیستی و به ملت سلحشور ایران که حتما و حتما این رژیم را از کرده خود پشیمان خواهیم کرد. عملیات وعده صادق ۳ بخشی از این عملیات قدرتمند و کوبنده بوده است. باتوجه به جنایتی که روز گذشته رژیم صهیونیستی انجام داد و روزگذشته به آن تداوم بخشید و دیشب نیز اقداماتی انجام داد. جمهوری اسلامی این قدرت را دارد که پاسخ لازم را به اقدامات دشمن بدهد. یک باور و محاسبه غلطی در ذهن رژیم صهیونیستی و حامیان آنان شکل گرفته است که با حذف برخی از فرماندهان و شهادت برخی از فرماندهان سلحشور نیرو‌های مسلح قادر خواهند بود ضعفی را ایجاد کنند.

وی افزود: همان طوری که رهبری فرمودند افراد جانشین ان شاءالله راه قدرتمند شهدای عزیز را با قدرت بیشتر و اراده قوی‌تر ادامه خواهند داد و حتما رژیم صهیونیستی را از کرده خود پشیمان خواهیم کرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار