دادستان مرکز استان خوزستان بر عزم راسخ دستگاه قضایی در برخورد قاطع و قانونی با هرگونه همکاری با رژیم صهیونیستی و عواملی که سعی در ارعاب و ناامن‌سازی جامعه دارند، تأکید کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان - دادستان مرکز استان خوزستان، با اشاره به استمرار اقدامات خصمانه و جنایات رژیم صهیونیستی علیه ملت ایران، بر عزم راسخ دستگاه قضایی در برخورد قاطع و قانونی با هرگونه همکاری با رژیم صهیونیستی و عواملی که سعی در ارعاب و ناامن‌سازی جامعه دارند، تأکید کرد.

متن بیانیه امیر خلفیان به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

در شرایط خطیر کنونی و با توجه به استمرار اقدامات جنایتکارانه و خصومت‎‌آمیز رژیم غاصب و سفاک صهیونیستی علیه کشور عزیزمان ایران، بر حسب اوامر مؤکد دادستان محترم کل کشور و در چارچوب صیانت از حقوق ملت، امنیت عمومی و شئون ملی، دادستانی مرکز استان خوزستان با صراحت اعلام می‌دارد:

هرگونه اقدام، همکاری یا همراهی مستقیم و غیرمستقیم با عوامل، جریان‌ها و ارکان مرتبط با رژیم صهیونیستی یا هرگونه فعالیتی جهت ارعاب، ارهاب و ناامن‌سازی فضای عمومی، تحت هیچ شرایطی قابل تحمل و اغماض نبوده و قاطعانه و بی‌درنگ با مرتکبین، مطابق با نص صریح قانون و مقررات جمهوری اسلامی ایران، برخورد خواهد گردید.

همگان بدانند که امنیت و آرامش مردم، خط قرمز و اولویت بنیادین نهادهای قضایی و امنیتی است و تلاش مجرمانه عده‌ای معدود برای اختلال در امنیت و آرامش مردم عزیز استان به نفع دشمنان ملت ایران، در کوتاه‌ترین زمان ممکن رصد و برخورد قانونی را به دنبال خواهد داشت.

در این مسیر، ضمن هشدار به عناصر معاند و مزدوران داخلی و خارجی رژیم صهیونیستی و جریانات همدست، به هم‌استانی‌های شریف خوزستانی اطمینان می‌دهیم که دستگاه قضایی و دادستانی شهرستان‌های استان، با بهره‌گیری از ظرفیت‌های اطلاعاتی و امنیتی، به ویژه تشریک مساعی مردم و نهادهای مسئول، اجازه کوچک‌ترین خدشه‌ای به امنیت و آسایش عمومی را نخواهد داد.

از مردم عزیز و شریف استان خوزستان درخواست می‌شود ضمن حفظ هوشیاری و همکاری کامل با مراجع ذی‌صلاح در صورت مشاهده هرگونه اقدام مشکوک یا تحرکات مرتبط و حمایتگر با رژیم صهیونیستی، موارد را سریعاً به مراجع ذی‌صلاح گزارش دهند.

تعهد ما صیانت از خون شهدا، عزت مردم و پاسداری از امنیت و منافع ملی است. در این مسیر، با هیچ فرد یا جریانی مماشات نخواهیم داشت و با اقتدار کامل، با عوامل شرارت و ناامنی برخورد خواهیم نمود.

منبع: روابط عمومی دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان خوزستان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.