سخنگوی جایگاهداران سوخت گفت:زمان انتظار در صف پمپ بنزین‌های تهران ۴۰ درصد کاهش یافته و تدابیر لازم برای مسیر‌های پرتردد در دستور کار است.

باشگاه‌ خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری -  رضا نواز سخنگوی صنف جایگاهداران کشور گفت: بررسی های میدانی و آمار کسب شده نشان می دهد اکثر خودروها در استان تهران تقریبا سوختگیری کاملی انجام داده اند و شاهدیم مدت زمان انتظار در صف های پمپ بنزین ها به طور میانگین ۴۰ درصد کاهش یافته است.

نواز با بیان اینکه برآوردها نشان می دهد طی چند روز تامین بنزین در اقصی نقاط کشور انجام شده و خودروها سوختگیری کاملی انجام داده اند گفت: بنابراین با توجه به تعطیلی ها و کاهش تردد های غیرضرور که نشان از همکاری مردم دارد مراجعات به جایگاههای سوخت کاهشی شده و طی روزهای آینده نیاز به سوختگیری خودروها به حداقل خواهد رسید.

وی ادامه داد: تلاش شبانه روزی و شجاعانه همه فعالین حوزه تولید، تامین، حمل و توزیع سوخت بی وقفه ادامه دارد و طی روزهای گذشته رشادتهای این عزیزان در تاریخ ثبت شد. 

 

برچسب ها: بنزین ، قیمت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۸ ۲۸ خرداد ۱۴۰۴
از صفهای کیلومتری پیداست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۳ ۲۸ خرداد ۱۴۰۴
خدا وکیلی من تو جاده بودم هر جا رفتم بنزین بزنم مشکلی نبود فقط کمبود کارت هست که اونم با مدیریت حله
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۵ ۲۸ خرداد ۱۴۰۴
سهمیه بندی نکنید - کسی که بنزین میزنه دوباره نره تو صف
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۳ ۲۸ خرداد ۱۴۰۴
بنزین زدن شده مصببت عظمی
حالا خوبه دومین کشور نفت خیز دنیاییم
آخرین اخبار