منابع صهیونیستی از اصابت موشک‌های ایرانی به زیرساخت‌های انرژی، امنیتی و نظامی و ویرانی‌های گسترده در سرزمین‌های اشغالی خبر دادند.

باشگاه خبرنگاران جوان - منابع رژیم صهیونیستی در پی موج بیست و یکم پاسخ موشکی نیرو‌های مسلح ایران به تجاوزات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی، منابع صهیونیستی گزارش دادند که ایران حدود ۱۵ موشک پیشرفته بالستیک فراصوت در چهار تا پنج موج متوالی به سمت سرزمین‌های اشغالی شلیک کردند.

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی از تغییر در الگوی پاسخ موشکی ایران خبر داد و اذعان کرد که از زمان آغاز جنگ تاکنون آژیر خطر در سرزمین‌های اشغالی به دلیل اصابت متوالی موشک‌ها رکورد زده و حدود ۳۵ دقیقه طول کشیده است.

با وجود سانسور شدید رسانه‌ای رژیم صهیونیستی، برخی از منابع اسرائیلی از اصابت ۶ موشک ایرانی به نقاط مختلف سرزمین‌های اشغالی خبر دادند. برخی دیگر اذعان کردند تمام موشک‌های شلیک شده مستقیماً به زمین افتادند و سامانه پدافندی رژیم صهیونیستی از رهگیری آنها ناکام بودند. شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی در راستای بایکوت خبری مدعی شد که چهار موشک ایرانی به مواضع مهم از جمله سه مورد در «اشدود» و «اشکلون» در جنوب و یکی در «صفد»، شمال اراضی اشغالی اصابت کرده است.

در همین ارتباط، یدیعوت آحارنوت نوشت، در پی موج جدید حملات موشکی ایرانی آژیر‌های خطر در سراسر سرزمین‌های اشغالی از شمال تا جنوب، مرکز و مناطق مختلف بلندی‌های جولان به صدا درآمده است.

این روزنامه صهیونیستی اذعان کرد که بر اثر اصابت مستقیم موشک به «صفد» و «اشدود» و «اشکلون»، صدای مهیب و وحشتناک انفجار شنیده شد.

گزارش این روزنامه صهیونیستی حاکی از آن است که خسارات بسیار قابل توجه و سنگینی در محل سقوط موشک‌ها ثبت شده است.

شرکت برق رژیم صهیونیستی نیز در پی حمله موشکی ایران به یکی از تأسیسات برق در «اشدود»، واقع در جنوب سرزمین‌های اشغالی از قطعی برق و ارتباطات گسترده خبر داد. در همین ارتباط «الی کوهن»، وزیر انرژی و زیرساخت این رژیم اذعان کرد به دلیل اختلال در تأمین، برق حدود هشت هزار ساختمان قطع شده است.

با این حال، طبق سیاست سانسور رژیم صهیونیستی خبرنگاران اجازه ندارند از میزان تلفات و تخریب‌ها و ویرانی‌های سرزمین‌های اشغالی گزارش دهند. این در حالی است که انتظار می‌رود شمار تلفات و زخمی‌های صهیونیست‌ها بسیار زیاد باشد.

در همین ارتباط، هاآرتص گزارش داد، پلیس رژیم صهیونیستی با تشدید سانسور نظامی و تلاش برای پنهان کردن میزان خسارت و ویرانی گسترده مراکز حساس امنیتی و نظامی در سرزمین‌های اشغالی به افسران خود دستور داده است در صورت نقض دستورالعمل‌های سانسور نظامی توسط روزنامه‌نگاران داخلی و خارجی علیه آنها اقدام و زندانی کنند.

شبکه خبری الجزیره نیز دیروز نوشت، به دنبال حملات سنگین موشکی دیروز (یکشنبه) نیرو‌های مسلح ایران به نقاط مختلف سرزمین‌های اشغالی به ویژه «تل‌آویو» و «حیفا»، خبرنگار سازمان پخش رژیم صهیونیستی در صفحه تلگرامی خود اعتراف کرد که نهاد سانسور نظامی این رژیم به خبرنگاران دستور داده بدون اینکه مکان یا اطلاعات دیگری را مشخص کنند، تنها می‌توانند اعلام کنند که یک موشک در حیفا سقوط کرده است.

منبع: ایرنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۰۵ ۰۲ تير ۱۴۰۴
بمب هسته ای رو امکان داره زود بسازید تا از شر دشمنان خلاص شویم اینها منظورشان فقط نابودی ایران هست فقط اول خدا بعد بمب هسته ای......وسلام
Iran (Islamic Republic of)
مهدی
۱۹:۴۲ ۰۲ تير ۱۴۰۴
با سلام باید احتیاط کنیم ببینیم امریکا میا د وسط باید از بنیه موشکی بالا برخوردار باشیم تا کم نیاریم شاید بخوان امریکا بعدا بیاد وسط پس نقاط مهم بزنیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۳۷ ۰۲ تير ۱۴۰۴
ملت سلاح اتمی میخواهد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۱۱ ۰۲ تير ۱۴۰۴
خواهش میکنم تاسیسات اتمی اسرائیل رو بزنید
Iran (Islamic Republic of)
وحید
۱۷:۵۹ ۰۲ تير ۱۴۰۴
تنظیم کنید f35 ها و ... را روی باند فرودگاه و در آشیانه ها بزنید با کلاهک های خوشه ای تاسیسات هسته ای میزنن شما هم بزنید از کار بندازیو
Iran (Islamic Republic of)
جمال احمدزاده
۱۶:۳۷ ۰۲ تير ۱۴۰۴
بزنید این جانی ها رو..باید نابودش کنیم اسرائیلو
Iran (Islamic Republic of)
جمال احمدزاده
۱۶:۳۷ ۰۲ تير ۱۴۰۴
بزنید این جانی ها رو..باید نابودش کنیم اسرائیلو
Iran (Islamic Republic of)
جمال احمدزاده
۱۶:۳۷ ۰۲ تير ۱۴۰۴
بزنید این جانی ها رو..باید نابودش کنیم اسرائیلو
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۱۹ ۰۲ تير ۱۴۰۴
این حیله اسرائیل است که جمله هایی مثل یک موشک ایرانی یا یک موشک یمنی را بر سر زبان ها انداخته
احتمالا موشک های پدافند اسرائیل تمام شده و اینچنین می خواهند ایران را تحریک کنند موشک کم بزند
بهتر است موشک به تعداد بیش تر شلیک شود
آخرین اخبار