فرمانده سپاه ناحیه امام حسین (ع) کرج گفت: امروز سپاه امام حسن مجتبی علیه‌السلام استان البرز و سپاه ناحیه امام حسین علیه‌السلام کرج مورد اصابت موشک‌های دشمن قرار گرفتند و جمعی از پاسداران به شهادت رسیدند.

  باشگاه خبرنگاران جوان - سرهنگ رشید کبودوندی، فرمانده سپاه ناحیه امام حسین (ع) کرج امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به شهر کرج گفت: بار دیگر چهره خبیث و ناپاک رژیم غاصب صهیونیستی و سردمداران همه جنایات عالم یعنی آمریکای جنایتکار بر همه روشن و مبرهن شد.

وی خاطرنشان کرد: امروز سپاه امام حسن مجتبی علیه‌السلام استان البرز و سپاه ناحیه امام حسین علیه‌السلام کرج مورد اصابت موشک‌های دشمن قرار گرفتند و با افتخار شهادت جمعی از پاسداران دریادل و برادران و خواهرانم را خدمت مردم شهر کرج، فرمانده معظم کل قوا و امام زمان (عج) تسلیت عرض می‌کنم.

فرمانده سپاه ناحیه امام حسین (ع) کرج با بیان اینکه ما خود را موظف به برخورد با جنایتکاران عالم می‌دانیم، اذعان کرد: امروز بخشی از انتقام گرفته و بی‌شک این جنایت‌ها بی‌پاسخ نخواهد ماند. سربازان مردم در سپاه استان البرز و کرج همواره آماده هستند و اجازه دست‌درازی مجدد به ایران را به هیچ احدی نخواهند داد.

کبودوندی با بیان اینکه با افتخار خود و همکارانم را فدایی ملت می‌دانیم و با تمام وجود و تا آخرین قطره خون در مقابل دشمن سفاک خواهیم ایستاد و ذره‌ای کوتاه نخواهیم آمد، اظهار کرد: ما به شهادت جمعی از پاسداران و همکارانمان غبطه می‌خوریم؛‌ای کاش ما هم در زمره این شهدای والامقام قرار می‌گرفتیم.

وی مطرح کرد: ما این را افتخار می‌دانیم که در فرصت دوباره‌ای که خداوند به ما عنایت کرده، در رکاب رهبر معظم انقلاب، به‌عنوان سربازان ایشان سلاح بر دست گیریم و از انقلاب و اسلام دفاع کنیم. آرزوی قلبی ما این است که خداوند متعال روزی ما را نیز شهادت قرار دهد و فدایی ملت و مظلومان عالم شویم.

فرمانده سپاه ناحیه امام حسین (ع) کرج بیان کرد: مردم شهر کرج و ایران بدانند که سپاه امام حسن مجتبی علیه‌السلام و سپاه ناحیه امام حسین علیه‌السلام زنده هستند و نفس می‌کشند و تا آخرین لحظه در مقابل دشمنان سفاک به حول قوه الهی و برکت نام مقدس حضرت زهرا (س) خواهند ایستاد.

کبودوندی در پایان ضمن تبریک و تسلیت شهادت پاسداران سبزپوش در این حادثه تروریستی توضیح داد: تلاش می‌شود تعداد رسمی شهدا و مکان تشییع پیکر‌های آنها پس از برقراری فضای عادی در شهر به‌زودی اعلام شود. از همه مردم درخواست می‌شود برای تجدید بیعت با شهدا در صحنه حاضر شوند.

منبع:تسنیم

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
دوستدار ایران
۱۲:۱۵ ۰۳ تير ۱۴۰۴
ما باید با آتش بس موافقت نمیکردیم سرداران ودانشمندان ما را به شهادت رساندن نیروگاه های اتمی را زدن نابود کردند خیلی از مردم را کشتن بمباران زیادی کردن حالا هم به سادگی در برن باید تقاص کارشان پس بدن آتش بس باید فعلا نمیپذیرفتیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۳۸ ۰۳ تير ۱۴۰۴
ملتی که شهادت دارد شکست ندارد
درود بر شهدای پاسدار،روح این عزیزان قرین رحمت الهی
-
ناشناس
۰۸:۳۸ ۰۳ تير ۱۴۰۴
بی شرفهای وطنفروش فتنه گر همان ستون پنجم امروز آمریک وصهیونیسمند واساسا مام وطن وناموس برایشان معنی ندارد وجاسوسیشان ادامه دارد .مردم باید کمک کنند تااز ریشه عاملان فساد جامعه نابودشوند.
Iran (Islamic Republic of)
مهدی بلوچی
۰۷:۰۵ ۰۳ تير ۱۴۰۴
آتش بس ممنوع و خیانت کارانه است ، باید اسرائیل را نابود کنیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۰۸ ۰۳ تير ۱۴۰۴
چند نفر تلفات دادیم ؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۴:۲۱ ۰۳ تير ۱۴۰۴
سلام تجمع نیرو ها را در پادگان ها کم و پراکند کنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۴:۱۰ ۰۳ تير ۱۴۰۴
این فرمانده دقیقاحرفی زده که این دشمنان کثیف میخوان بجای این حرف بایددعاکردکه خداوندطول عمردهدکه بتوانیم دنیاراازوجوداین کثافت های رذل نجات دهیم چرابایدکم فکری کنیم این خائن بهترین عزیزان ماراازمان بگیرد لطفاباتدبیرباشیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۳:۴۳ ۰۳ تير ۱۴۰۴
چرا اینقدر بیدفاعیم؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۳:۳۵ ۰۳ تير ۱۴۰۴
لطفا آدرس به دشمن ندهید که کجا حمله موثری داشته تا دوباره غلط نکن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۵۷ ۰۳ تير ۱۴۰۴
بر طرفداران اسرائیل لعنت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۱۶ ۰۳ تير ۱۴۰۴
بزنید ای حرامزا ده های سک یونیست را
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۱۶ ۰۳ تير ۱۴۰۴
تاسیسات هسته ای اسرائیل رو بزنید به جای تاسیسات هسته ای ایران که زدن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۱۶ ۰۳ تير ۱۴۰۴
تاسیسات هسته ای اسرائیل رو بزنید به جای تاسیسات هسته ای ایران که زدن
Iran (Islamic Republic of)
امیر عباسپور
۰۲:۰۱ ۰۳ تير ۱۴۰۴
فرصت نفس کشیدن بهشون ندید....
تقاص خون هم‌وطن ها باید گرفته شود....
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۵۹ ۰۳ تير ۱۴۰۴
دورود بر نیروهای مسلح ایران،دورود بر تکتک زن ومرد ایران??ومرگ بر مزدوران و دشمنان ایران،مرگ بر پهلوی مزدور،مرگ بر منافقین بی ارزش،تف برهیکل نجس مزدورانی که کمک به نتانیاهو کردند،
۱۲