مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان سمنان، کیفیت آرد تولیدی و میزان سهمیه واحدهای نانوایی این استان را تشریح کرد.

باشگاه خبرنگاران_ سیده نسترن حسن آبادی؛ تحصیلی گفت: از سال ۱۴۰۱ با اجرای طرح هوشمندسازی آرد و نان در کشور میزان سهمیه نانوایان با توجه به عملکرد خود ایشان اختصاص داده می شود و در شرایط خاص با توجه به نیاز استان طبق نظر کارگروه های آرد و نان شهرستان ها به ریاست فرمانداران سهمیه مازاد یا ترمیمی به واحدهای نانوایی تخصیص داده می شود .

مدیر کل غله استان گفت : به دلیل به وجود آمدن فضای رقابتی میان کارخانجات آرد استان و نانوایان در میزان کیفیت آرد و نان تولیدی ، نانوایان میتوانند آرد دلخواه مصرفی خود را به اختیار از کارخانجات استان تهیه نمایند .

وی در ادامه در رابطه با کیفیت آرد تولیدی کارخانجات در سطح استان بیان داشت؛ از میزان کیفیت آرد استان رضایت نسبی داریم و طبق آمار مرکز پژوهش های غلات شرکت مادرتخصصی بازرگانی دولتی ایران جزء ۸ استان برتر در این حوزه می باشیم.

تحصیلی همچنین گفت: ۳ عامل مهم در کیفیت نان تولیدی نقش اصلی را ایفا میکند، که از آن میتوان به کیفیت آرد عرضه شده به نانوایی ها، مهارت ،تجربه و سابقه نانوایان و ماشین آلات و تجهیزات مناسب اشاره داشت .

وی افزود: کارگروه آرد و نان شهرستان ها با نظارت بر دستگاه ها و ماشین آلات موجود در واحدهای نانوایی جهت تعویض ، تعمیر یا به روز شدن این ماشین آلات تصمیمات لازم را اتخاذ می نمایند.

تحصیلی در خصوص نحوه ذخیره سازی گندم در شهرستان شاهرود بیان داشت: شهرستان شاهرود با ظرفیت ذخیره سازی ۵۵ هزار تن گندم که در دو بخش خصوصی و دولتی قابل ذخیره سازی می باشد، گفت: این میزان ذخیره سازی بیش از ظرفیت مصرف و تولید شهرستان شاهرود و میامی و همچنین واردات گندم های کیفی به شهرستان شاهرود می باشد.

هم‌چنین مدیرکل غله از مردم خواست در صورت نیاز به ثبت شکایات نانوایان و شهروندان میتوانند با مراجعه به سامانه ۱۲۴ یا از طریق فرمانداری شهرستان ها و ادارات جهاد کشاورزی شهرستان ها اقدام نمایند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.