کارشناس پیش بینی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: افزایش سرعت وزش باد و گرد و خاک به واسطه فعال شدن کانون‌های گرد و خاک از فردا (چهارشنبه) کلیه مناطق استان به ویژه نواحی شمالی، شرقی و مرکزی اصفهان را در بر می‌گیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان - مینا معتمدی اظهار داشت: افزایش سرعت وزش باد از فردا (چهارشنبه) در نواحی شمالی و شرقی استان پیش بینی می‌شود و کانون‌های گرد و خاک که به واسطه خشکسالی و گرمای هوا فعال شده است، موجب خیزش گرد و خاک، کاهش میدان دید و کیفیت هوا خواهد شد.

وی ادامه داد: این وضعیت برای فردا در نواحی شمالی و شرقی استان وجود دارد اما برای روزهای پنجشنبه هفته جاری تا یکشنبه هفته آینده کلیه مناطق استان به ویژه نواحی مرکزی و شهر اصفهان را در بر می گیرد که در این زمینه هشدار زرد هواشناسی صادر شده است.

کارشناس پیش بینی اداره کل هواشناسی اصفهان اضافه کرد: دمای هوای کلانشهر اصفهان در گرم‌ترین ساعت شبانه روز گذشته به ۴۲ و در خنک‌ترین ساعت به ۲۵ درجه سانتیگراد رسید.

معتمدی اظهار کرد: خوروبیابانک با دمای ۴۶ و بویین میاندشت با ۱۱ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و خنک‌ترین نقاط استان در شبانه روز گذشته بودند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.