مدیرکل دفتر سیاست‌گذاری و توسعه ورزش بانوان گفت: رشته‌هایی مانند بازی‌های الکترونیک، بسکتبال، والیبال و جوجیتسو، به دلیل ظرفیت واقعی مدال‌آوری، باید به‌درستی مدیریت شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان - نشست هماهنگی المپیاد استعداد‌های برتر کشور، با حضور نمایندگان فدراسیون‌های بسکتبال، بازی‌های الکترونیک، والیبال و جوجیتسو، فوتبال و با بیان توضیحاتی توسط دکتر وجیهه نقوی، مدیرکل دفتر سیاست‌گذاری و توسعه ورزش بانوان، در خصوص این جلسات در محل معاونت توسعه ورزش بانوان برگزار شد.

 در این نشست، موضوعاتی نظیر تعیین رشته‌های حاضر در المپیاد، انتخاب استان‌ها و شهرستان‌های میزبان، تنظیم رده‌های سنی، شاخص‌های مدال‌آوری، تأمین تجهیزات تخصصی و توسعه زیرساخت‌های فنی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وجیهه نقوی مدیرکل دفتر سیاست‌گذاری و توسعه ورزش بانوان با تأکید بر ضرورت نگاه سیستماتیک به فرایند استعدادیابی اظهار داشت: «استعدادیابی صرفاً مرحله شناسایی نیست، بلکه زنجیره‌ای از شناخت، پرورش و پشتیبانی مداوم است که باید با رویکرد داده‌محور، تمرکز بر ظرفیت‌های بومی و نگاه منطقه‌ای اجرا شود.»

وی با اشاره به تنوع رشته‌های حاضر در این دوره از المپیاد گفت: «رشته‌هایی مانند بازی‌های الکترونیک، بسکتبال، والیبال و جوجیتسو، به دلیل جذابیت بالا، گستره مخاطب و ظرفیت واقعی مدال‌آوری، باید به‌درستی دیده و مدیریت شوند. این گرایش نسل نوجوان به رشته‌های نوین، فرصتی بی‌نظیر برای پشتوانه‌سازی ورزش کشور است.»

نقوی در ادامه از فدراسیون‌های حاضر خواست تا آیین‌نامه‌های اجرایی مرتبط با رشته‌های خود را در اسرع وقت تهیه و به معاونت ارائه دهند تا برنامه‌ریزی دقیق و اجرای هماهنگ برای المپیاد شهریورماه ممکن شود.

در بخش دیگری از نشست، فرامرز کیانی‌زاده نیز ضمن تأکید بر اهمیت حفظ انگیزه در میان نوجوانان گفت: رشته‌هایی مثل بسکتبال، بازی‌های الکترونیک، والیبال و جوجیتسو، فوتبال با توجه به جذابیت فنی و هیجانی بالا، نقش پررنگی در فرآیند جذب و پرورش استعداد‌ها دارند. فراهم‌کردن بستر رقابت منظم در این رشته‌ها، می‌تواند مسیر قهرمانی را هموار کند.

وی همچنین توسعه آموزش مربیان، تمرکززدایی در میزبانی، و توزیع عادلانه منابع را از ارکان موفقیت در نظام استعدادیابی دانست.

در پایان، حاضران بر تعامل مؤثر میان فدراسیون‌ها و معاونت‌های تخصصی وزارت ورزش تأکید کردند و خواستار هم‌افزایی حداکثری برای برگزاری اثربخش المپیاد و هدایت استعداد‌های شناسایی‌شده به مسیر قهرمانی شدند.

بر اساس اعلام مسئولان، این رویداد ملی در شهریورماه سال جاری با همکاری فدراسیون‌ها و حمایت وزارت ورزش و جوانان برگزار خواهد شد.

منبع: پایگاه خبری ورزش و جوانان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار