نماینده تام الاختیار دانشگاه سمنان در برگزاری آزمون‌های سراسری از رقابت هفت هزار و ۳۰۸ داوطلب در نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۴ در چهار حوزه امتحانی استان سمنان خبر داد.

باشگاه خبرنگاران، سیده نسترن حسن آبادی؛ یغمایی گفت: نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ همزمان با ۴۱۱ شهرستان و بخش مختلف کشور در چهار حوزه امتحانی استان سمنان نیز در حال برگزاریست.

یغمایی به آمار داوطلبان هر حوزه امتحانی در استان سمنان اشاره کرد و افزود: در حوزه امتحانی دانشگاه سمنان دو هزار و ۷۸۳ داوطلب، در حوزه امتحانی دانشگاه صنعتی شاهرود دو هزار و ۸۹۲ داوطلب، در حوزه امتحانی دانشگاه دامغان ۸۹۵ داوطلب و در حوزه امتحانی دانشگاه گرمسار ۷۳۸ داوطلب با یکدیگر رقابت می‌کنند.

نماینده تام الاختیار دانشگاه سمنان در برگزاری آزمون‌های سراسری با بیان اینکه ۶۲ درصد داوطلبان امسال در استان سمنان را بانوان و ۳۸ درصد را آقایان تشکیل می‌دهند افزود: از تعداد شرکت کنندگان این نوبت از آزمون دو هزار و ۸۱۱ نفر آقا و چهار هزار و ۴۹۷ نفر بانوان هستند.

وی تصریح کرد: داوطلبان گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی صبح پنجشنبه ۲۶ تیر و داوطلبان گروه‌های آزمایشی هنر و زبان‌های خارجی بعد از ظهر پنجشنبه ۲۶ تیر روی صندلی رقابت می‌نشینند.

وی ادامه داد: همچنین داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی به عنوان پر جمعیت‌ترین گروه آزمایشی نیز صبح جمعه ۲۷ تیر ماه ۱۴۰۴ با یکدیگر رقابت می‌کنند.

یغمایی به داوطلبان توصیه کرد:داوطلبان بدون هیچ گونه استرس و دغدغه‌ای به موقع در حوزه‌های امتحانی حاضر و از آوردن هر گونه وسایل اضافی خودداری نمایند.

وی تاکید کرد: داوطلبان حتما کارت ورود به جلسه، کارت ملی و شناسنامه عکس دار را به همراه داشته باشند

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.