رئیس ستاد نوسازی خودرو‌های فرسوده گفت: موتورسیکلت‌های کاربراتوری که سن آنها بیشتر از ۶ سال هست، فرسوده حساب می‌شوند و در طرح نوسازی به تمامی متقاضیانی که قصد نوسازی موتورسیکلت‌های خود را داشته باشند تسهیلات پرداخت می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری - مهران سالاریه رئیس ستاد نوسازی خودروهای فرسوده در رادیو اقتصاد با اشاره به طرح نوسازی خودروهای فرسوده از جمله موتور سیکلت اظهار داشت: این طرح به مشکلاتی که بالغ بر ۲۰ ساله وجود داشته، پرداخته و در این زمینه هم گام های را برداشته است.

وی ادامه داد: ما تونسته‌ایم در این طرح که برای اولین بار در کشور به صورت ملی برگزار می‌شود ثبت‌نام از متقاضیان رو شروع کنیم و خوشبختانه استقبال خیلی خوبی هم شده است.

او بیان کرد: تصور می‌کنیم که در ۱۰ تا ۱۵ روز آینده، افراد بیشتری به ما ملحق شوند و ما بتونیم بر اساس میزان ثبت‌نام، برنامه‌ریزی دقیق‌تری برای مراحل بعدی داشته باشیم. 

سالاریه توضیح داد: کلیت این طرح به نوسازی موتورسیکلت‌های فرسوده مرتبط می‌شود. موتورسیکلت‌های کاربراتوری که سن آن‌ها بیشتر از ۶ سال هست، فرسوده حساب می‌شوند.

رئیس ستاد نوسازی خودروهای فرسوده تاکید کرد:  بعد از  سال ۹۶  موتورسیکلت کاربراتوری تولید نکردیم، اما با توجه به قانونی که داریم، همه موتورسیکلت‌هایی که عمر آنها بیشتر از ۶ سال باشد، جزء فرسوده‌ها حساب می‌شوند. 

سالاریه با بیان اینکه هدف ما آن است که این موتورسیکلت‌ها رو با موتورسیکلت‌های انژکتوری یا برقی جایگزین کنیم گفت: موتورسیکلت‌های برقی شامل کمک بلاعوض و تسهیلات بیشتری خواهند بود و موتورسیکلت‌های انژکتوری هم مشمول کمک بلاعوض هستند؛ البته برای سنین مختلف، این مبالغ متفاوت خواهد بود.

وی اظهار کرد: اگر موتورسیکلت عمری بالای ۱۰ سال داشته باشه، حدود ۱۷.۵ میلیون تومان کمک بلاعوض دریافت می‌کند و اگر برقی بخواد جایگزین شود، می‌تواند تا ۲۶ میلیون و ۲۵۰ هزار تومان کمک بلاعوض دریافت کند.

او بیان کرد : همچنین ما مشوق‌های خوبی با نرخ سود پایین برای تسهیلات خواهیم داشت تا متقاضیان بتونند با آورده کمی، این نوسازی رو انجام بدهند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۲
United States of America
ناشناس
۱۹:۵۳ ۲۶ تير ۱۴۰۴
چرا کمک بلا عوض ؟!!!!!!!!!!
از کجا بودجه این کار را فراهم کردید ؟!!!!!!!!!!!؟
قطعا" از تو بورس و از جیب سهامداران .
Canada
ناشناس
۱۸:۲۴ ۲۶ تير ۱۴۰۴
مدل 84 هم شاملش میشه
Germany
ناشناس
۱۷:۱۹ ۲۶ تير ۱۴۰۴
واسه خودرو فرسوده جونتون بالا میاد کمک نمکنید واسه موتور زپرتی تسهیلات میدید
United States of America
ناشناس
۱۹:۵۲ ۲۶ تير ۱۴۰۴
بودجه مملکت را همین جوری حیف و میل می کنند . کمک بلا عوض !!!!!!!!!!!!
احتمالا" دست تو جیب سهامداران بورس می کنند و کمک بلا عوض را از سهامداران بالا می کشند !!!!!!!!!
آخرین اخبار