سرپرست دادگاه‌های کیفری یک استان تهران از برگزاری دادگاه رسیدگی به پرونده قتل الهه حسین نژاد خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان - غلامرضا جواهری از برگزاری جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده قتل الهه حسین نژاد در دادگاه کیفری یک استان تهران خبر داد و اظهار داشت: پیرو تاکید رئیس کل دادگستری استان تهران، مبنی بر تسریع در روند رسیدگی به پرونده قتل الهه حسین نژاد در ارتباط با اتهامات مشتکی عنه، دائر بر ۱- مباشرت در قتل عمدی ۲- مخفی کردن جسد ۳- تخریب عمدی اموال ۴- ایراد صدمات غیرمسری در فوت، پس از تکمیل فرایند تحقیقات مقدماتی در شعبه بازپرسی و موافقت دادستان با قرار نهایی و صدور کیفر خواست، پرونده به محاکم کیفری یک استان تهران ارسال و در تاریخ ۲ تیر ۱۴۰۴ به شعبه اول دادگاه کیفری یک ارجاع شد. 

سرپرست دادگاه‌های کیفری یک استان تهران تصریح کرد: دادگاه به لحاظ نوع و اهمیت بزه ارتکابی در همان تاریخ دستور تشریفات مواد ۳۸۴ و ۳۸۷ و ۳۸۸ قانون آئین دادرسی کیفری بابت اعلام ایراد‌ها و اعتراض‌ها نسبت به طرفین پرونده و وکلای آنها صادر کرد که پس از انقضاء موارد پیش بینی شده در قانون و وصول لوایح پیرامون موضوع، دادگاه با تشکیل جلسه مقدماتی، پرونده را کامل و قابل طرح برای دادرسی تشخیص داده است. 

وی افزود: بلافاصله پس از انجام مراحل پیش گفته، مطابق قانون، دستور تعیین وقت رسیدگی و دعوت از نماینده دادستان و طرفین پرونده و وکلای آنان را صادر شد تا پس از تشکیل جلسه رسیدگی و با توجه به اهمیت موضوع و تاثیر آن بر افکار عمومی، دادگاه نیز ضمن بکارگیری سرعت و دقت لازم در این خصوص اطلاع رسانی مقتضی مطابق ضوابط و مقررات جاری به عمل آورد.

منبع: دادگستری کل استان تهران

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۷
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۷ ۰۵ مرداد ۱۴۰۴
اَعوذُ بِاللهِ مِنَ الشَّيطانِ الرَّجيم
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ

"لاٰ حَولَ وَلاٰ قُوَّةَ اِلّاٰ بِاللّٰهِ الْعَلیٌِ الْعَظیم"
وَتَوَکَّلْ عَلَی اللهِ وَکَفیٰ بِاللّهِ وَکیلاً
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۸ ۰۵ مرداد ۱۴۰۴
تو این وضعیت کم آبی زودتر اعدامش کنین یکی هم کمتر باشه کمک میشه به بقیه.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۰ ۰۵ مرداد ۱۴۰۴
اعتراف کرده کشته پس اعدامش کنید اون دختر سرکار میرفت نون حلال در میورد فقط اعدام لفتش ندین
آخرین اخبار