برداشت میوه‌های هسته‌دار از باغات شهرستان ساوجبلاغ آغاز شده و باغداران این منطقه روزهای پرکاری را پشت سر می‌گذارند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ رویا نادری -ساوجبلاغ با بیش از ۸ هزار و ۶۰۰ هکتار باغ میوه‌های هسته‌دار، سالانه حدود ۱۷۰ هزار تُن انواع محصولات از جمله هلو، شلیل، آلو، گیلاس و زردآلو تولید می‌کند و از قطب‌های اصلی تولید این محصولات در استان البرز و کشور به شمار می‌رود.

کشاورزان این شهرستان با استفاده از روش‌های نوین آبیاری و تغذیه اصولی درختان، محصولات با کیفیتی تولید می‌کنند که علاوه بر تأمین نیاز بازار داخلی، ظرفیت صادراتی نیز دارند.

با این حال، قطعی‌های مکرر برق به‌ویژه در ساعات پیک مصرف، باعث از کار افتادن چاه‌های آب کشاورزی شده و باغداران از خسارت به درختان و افت کیفیت میوه‌ها گلایه‌مندند.

این در حالی‌ست که طبق قانون بهبود محیط کسب‌وکار، قطع برق چاه‌های کشاورزی ممنوع اعلام شده، اما خاموشی‌های بی‌برنامه همچنان دغدغه جدی فعالان این حوزه است.

ساوجبلاغ، قطب تولید میوه‌های هسته‌دار کشور در تب و تاب برداشت

 

ساوجبلاغ، قطب تولید میوه‌های هسته‌دار کشور در تب و تاب برداشت

 

ساوجبلاغ، قطب تولید میوه‌های هسته‌دار کشور در تب و تاب برداشت

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.