با هدف غنی‌سازی منابع کودک و نوجوان در کتابخانه‌های عمومی خراسان جنوبی، اعتباری نزدیک به یک میلیارد تومان برای خرید تازه‌های نشر این حوزه اختصاص یافت. این طرح، ۶۲ کتابخانه نهادی را تحت پوشش قرار می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ فهیمه کدخدا - محمود حاجی مدیرکل کتابخانه‌های عمومی خراسان جنوبی از آغاز اجرای طرح تأمین منابع جدید برای گروه سنی کودک و نوجوان در کتابخانه‌های عمومی استان خبر داد و گفت: در این مرحله، اعتباری بالغ بر ۹۶۵ میلیون تومان برای خرید کتاب در این حوزه اختصاص یافته است.

 وی افزود: با هدف تقویت منابع بخش کودک و نوجوان در کتابخانه‌ها، فرایند انتخاب کتاب از روز سه‌شنبه ۷ مرداد آغاز شده و تا ساعت ۲۴ روز جمعه ۱۷ مرداد ادامه دارد.

حاجی گفت:در این بازه زمانی، ۶۲ کتابخانه نهادی در سراسر استان می‌توانند با بهره‌گیری از اعتبار اختصاص‌یافته، نسبت به انتخاب و خرید کتاب اقدام کنند.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی خراسان جنوبی افزود: در این مرحله، بیش از ۲۶۰۰ عنوان کتاب از آثار تازه‌نشر و شاخص کودک و نوجوان توسط ۱۳۷ ناشر به کتابداران معرفی شده و کتابخانه‌ها می‌توانند با بررسی این فهرست، نیازهای خود را بر اساس ظرفیت، مخاطبان و شرایط فرهنگی منطقه تأمین کنند.

وی تصریح کرد: هر کتابخانه، اعتبار مشخصی در سامانه دریافت کرده و باید با مشورت کتابداران و شناخت نیازهای بومی، کتاب‌های مورد نظر را انتخاب و ثبت کند. خرید نهایی پس از بررسی موجودی بازار و قیمت رسمی ناشر انجام خواهد شد.

حاجی همچنین اعلام کرد: ۱۰ کتابخانه که پیش‌تر در قالب طرح نمایشگاه بین‌المللی کتاب بیش از ۳۰۰ میلیون تومان خرید داشته‌اند، در این مرحله مشارکت نخواهند داشت تا منابع به‌صورت عادلانه در بین سایر کتابخانه‌ها توزیع شود. 

وی با تأکید بر لزوم بهره‌برداری کامل از اعتبار تخصیص‌یافته، گفت: این اقدام نقش مهمی در ارتقاء جذابیت کتابخانه‌ها برای نسل کودک و نوجوان دارد و کتابداران باید با دقت، نیازسنجی و بهره‌گیری از ظرفیت ناشران معتبر، این فرصت را به بهترین شکل مدیریت کنند.

برچسب ها: کتابخانه ، خرید کتاب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.