
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی:
حضور همه دانشآموزان در مراکز آموزش فنی و حرفهای رایگان است
باشگاه خبرنگاران جوان؛محبوبه کباری- شهرزاد مشیری، معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی امروز چهارشنبه ۸ مردادماه ۱۴۰۴ در نشست کارگروه تنظیم بازار محصولات کشاورزی با بیان اینکه تخصیص ارز ترجیحی به واردات کالاهای اساسی ادامه دارد، تصریح کرد: فروشندگان کالاهای اساسی به هیچ وجه اجازه گرانفروشی ندارند.
مشیری گفت: براساس مشورتی که با بانک مرکزی انجام دادهایم، هنوز تخصیص ارز ترکیبی برای واردات کالاهای اساسی اجرایی نشده و چنانچه این تصمیم برای برخی از کالاهای اساسی مصوب و قطعی شود، آنگاه قیمتها با همکاری سازمان حمایت از مصرفکنندگان و تولیدکنندگان تعیین میشود.
وی بار دیگر تاکید کرد: تخصیص ارز ترجیحی به واردات کالاهای اساسی کشاورزی ادامه دارد.
منبع: خبرگزاری صدا وسیما
رو پرداخت نمی کنید. اشتباه کردیم گندم دادیم دولت
کیلویی 20500 تومن الان گندم تو بازار کیلوی 30 هزار
تومن هست و ما تا این لحظه ریالی بهمون ندادن
دولت محترم پول نداری گندممون رو پس بده
غلط کردیم شنبه چند فقره چک دادم به طلب کارام
چی کنم کجا برم دولت غلط کردم
احتکار شده را تعیین تکلیف کنید !!
محتکرین تولید کننده نیستند !!
بدون نظارت بدون پیگیری بدون مسئول، دلال و تجار همگی هرکاری با مصلحت خودشان است عین آب خوردن انجام می دهند و قدرتی برای جلوداری از این باندها وجود ندارد .
ملت شریف و مظلومی داریم که آبرو و جان خودشان را برای مملکت گذاشته اند ولی عده ای برای جان این مردم نقشه ها کشیده اند .
ای کاش فرمایشات رهبری اجرا می شد.
یعنی نظارت به هیچ عنوان وجود ندارد فقط
حرف میزنند عمل نمی کنند